Реклама / Ads
30| 18299 |10.06.2020 ЪNDERGROUND

Манолова: Борисов ми изпращаше представители на ъндърграунда, за да ми предлагат каквото се сетите

.
Мая Манолова
Предложихте ми всичко, за да не участвам на изборите и аз отказах. От СМС отчетите, разпространени тази сутрин стават известни услугите, които бизнесменът Васил Божков е правил на премиера Борисов. В тази кореспонденция е замесено и моето име с отчет, че не ми е оказвана подкрепа на изборите.
 

„Това, което отсъства и което трябва да кажа е, че преди кампанията и по време на кампанията Бойко Борисов ми изпращаше много хора – сенчест бизнес, представители на ъндърграунда, да ме спират да не участвам в изборите, да ме заплашват, да ми предлагат каквото се сетите. Най-щедрото предложение да не участват в изборите беше направено от самия Борисов. Самият Борисов ме попита: „Предложиха ли ти всичко?“ Да, предложиха ми всичко и аз го отказах“, заяви Манолова

 

По думите ѝ залогът е бил евентуална ревизия на 1,7-милиардния бюджет на София, „която да покаже как парите са раздавани на приближени фирми, на приятелския кръг, как е управлявана СО“. Манолова обяви, че ще участва в изборите и ще ревизира друг бюджет – този на цялата държава.

 

Припомняме, че по-рано днес бившият хазартен бос Васил Божков взриви мрежите с поредна скандална публикация, в която разпространи чат кореспонденция между него и мъж с инициали Б.Б. Според твърденията на Божков това е Бойко Борисов, но от своя страна премиерът по-късно отрече. Неговият аргумент бе освен всичко, че използва стар телефон, който не разполага с кирилица.

 

В чата между двамата обаче се споменава името на Мая Манолова, която потърсила бизнесмена за "поддръжка", но той отказал.

 




Най-щедрото предложение - да не участвам в изборите бе на самия Борисов #ревизия

Posted by Мая Манолова on Wednesday, June 10, 2020
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 15165 |23.10.2019 Читатели пред Фрог: В Плевен масово се купуват гласове; ГЕРБ напразно чакаха Борисов . 8| 13536 |09.10.2019 Прехваленият от Борисов „Авионамс“ 4 години не връща кредитите си към КТБ . 7| 8316 |11.07.2019 Резултатат от срещата на футболни босове при Борисов - бой на ”сини” фенове . 3| 13171 |10.04.2018 Фрогоко: Хора на Борисов „заграбват” парка на Рехабилитацията в „Овча купел” в София

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads