Реклама / Ads
0| 13102 |02.01.2019 ЪNDERGROUND

Майката на загиналата Асияна: Дъмпела превърна внучето ми в затворник

.
Красивата Асияна и Дъмпела
Дъмпела се отнася с внучето ми като към неодушевен предмет, превърнато е в затворник. За това алармира във Фейсбук бабата на малката Даная - Илияна Дамянова.
 

Почернената жена, която загуби дъщеря си Асияна през миналата година при зверска катастрофа, от известно време не спира за пише за ужаса, на който по нейните думи, е подложено едногодишното й внуче. Припомняме, че  Даниел Стефанов – Дъмпела се прочу преди няколко години, след като наръга Багата в столично заведение. Медийни публикации пък го описват като човек, свързан с ъндърграунда.

 

От статусите на Илияна става ясно, че тя води засега неравна битка със социалните служби, за да може поне да вижда  малкото момиченце. Според източници на Фрог бабата не е виждала внучето си почти цяла година, откакто красивата майка Асияна загива при много странни обстоятелства с кола край Дупница.

 

Преди Нова година, Илияна, обръщайки се към покойната си дъщеря, пише: Към днешна дата реалността е следната: подмяната на понятието "мама" в дъщеричката ти е факт и по информация на Социалните служби, тя вече е проговорила и нарича жената, която във времето Даниел ту криеше, че изобщо съществува и че била племенницата му, ту била наета от него като бавачка и която сега се официализира в чистото мозъче на малката!- вече Даная нея нарича "мама". Ти не съществуваш за тях и детето е принудено да приеме това, което му поднасят възрастните! Това успяха те!

 

В следващ статус Илияна отбелязва: „Днес Даная се нуждае от всеки, в чието сърце има дори искрица Човечност! Тези от вас, които познават добре ярката и всеотдайна същност на Асияна, знаят че тя гореше във всяко отношение и всяка дейност на нейния така кратък живот и реагираше бурно на всяка несправедливост и лъжа, която бурна реакция много вероятно всъщност да й коства и живота й!


Даная беше подложена на най- голямата възможна загуба за 5 месечно бебенце- загуба на Слънцето и Безусловната закрила - МАМА! Сега е затворена в малък кръг от хора с еднаква ценностна система, и хора с друга такава нямаме достъп до нея! Биологичния родител се отнася спрямо Даная, като собственик на неодушевен предмет, с който разполага, според интересите си, а за интереса на Даная, за физическата и емоционална стабилност на детето, което живее от 10 месеца в лъжи и като затворник, за последващия шок, който ще преживее, когато научи истината, кой го интересува - бащата на Даная ли?,майка му Надка ли?, жената, представяща се днес за "мама", или следващата му, която ще е "мама", или по, по, по следващата?“.

 

Екипът ни успя да се свърже със социалните служби, откъдето научи, че наскоро на детето е бил изваден международен паспорт. Това поражда страхове, че то може да бъде изведено от страната без знаноето на бабата.  Любопитен и още едни факт. Адресът, който е посочен в документа, че живее момиченцето, е този на самата Илияна. Това, обаче не отговаря на истината, обясниха източниците ни от социалните служби. При проверка те открили детото и жената до Дъмпела в скъпарски хотел в Горна Баня.  Има данни, че МВР е взело отношение по проблема заради поведението на Дъмпела. Според медийни публикации през миналата  година името му се свързва с побой в пернишка дискотека. Твърди се, че наскоро служители на ГДБОП са проверили местата, където живее. Казват, че акцията била от сектор „Наркотици“. До арести, обаче не се стигнало.

 

Според източници от полицията Дъмпела се подвизавал основно в Свиленград. Детото и жената, с която живеел на семейни начала пък били в София.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 14181 |04.04.2017 Майката на убития Стоянов: Да разпуснат съда, ние да се саморазправяме . 10| 79564 |23.11.2016 Само във Фрог: Майката на Иван Тотев с над 500 бона от поръчки за инвалиди . 29| 8323 |13.03.2016 Майката на убития Емил Шарков: В МВР са мишки, крият истината за убийството на сина ми . 3| 8490 |28.05.2015 Майката на умъртвената Севиля: Дочаках възмездието! Страх ме e от отмъщение!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads