Реклама / Ads
5| 6818 |29.06.2016 ПОЛИТИКА

М. Андреев: БСП и АБВ се кланят васално на Русия

.
Методи Андреев
Създава се мислене след Брекзит, че може да има и втори изход за България освен НАТО и ЕС. БСП и АБВ бяха поканени на конгреса на ”Единна Русия” Има ли друга членка на ПЕС поканена на този конгрес. Няма! Това е някакво васално положение. Това е жалко. Не може от ПЕС да гласуваш в европейския парламент за санкциите срещу Русия, а в България да се кланяш на друг господар, заяви депутатът Методи Андреев.
 
Българските спецслужби не казват много и на депутатите, защото в такова смътно време трябва всеки да си мери думите. Те правят това според възжностите и бюджета. Трябва да се преструкктурира бюджета им. Да се даде повече на тези, които се борят с тероризма, посочи той, коментирайки атентата в Турция.

Спецслужбите трябва да разберат, че пред България има две опасности - Ислямска държава и т.н. Хибридна война. Нито една спецслужба не посочва кой я води, каква е целта. Има ли хора и групи, които водят тази война. Ние сме част от ЕС и НАТО и имаме политиките на НАТО.  НАТО е обявил за свой враг Русия и това е факт. И трябва да боравим с терминологията на НАТО, смята Андреев.

Спомняте ли си, писаха че Ердоган ще дойде в България на 3 март. Имаше масирано разпространение на неистини и разубеждаването на блъграския народ, че не е направил правилния избор с ЕС и НАТО. Създава се мислене след Брекзит, че може да има и втори изход. БСП и АБВ бяха поканени на конгреса на "Единна Русия" Има ли друга членка на ПЕС поканена на този конгрес. Няма!  "Единна Русия" е радикална партия. Какво свързва БСП с "Единна Русия". Какво ги свързва - властта!  Първанов с неговата незначителна партийка, с електорално влияние 2-3%, чете реч от трибуната. И "Единна Русия" казват, че това е техният човек. И кой подписва договора - Запалката. От Русия да ми говорят за политиката в енергетиката, за НАТО, да се свалят санкцииите към Русия. Това е някакво васално положение. Това е жалко. Не може в ПЕС да гласуваш в европейския парламент за санкциите срещу Русия, а в България да се кланяш на друг господар. Трябва да подкрепяме ценностната ориентация на България, катеугоричен е Андреев.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 7893 |13.06.2016 М. Андреев за Фрог: Разследването на фалита на КТБ е трай, коньо, за зелена трева . 1| 5747 |04.06.2016 Трикилометрова опашка от камиони се струпа на Капитан Андреево . 11| 4559 |02.06.2016 Патриарх Неофит награди посланик Ю. Исаков с орден „Св. Кирил и Методий”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads