Реклама / Ads
40| 7980 |21.11.2012 ПОЛИТИКА

БСП и ДСБ заедно в съмненията за избор на главен прокурор

.
Мая Манолова
Скандалът "Марковска" ще се ни види детска игра пред предстоящия. СДС е поредният ловен трофей на ГЕРБ; благодарение на ГЕРБ СДС са на командно дишане в момента, съобщи червената депутатка.
 

СДС е поредният ловен трофей на ГЕРБ, оповести по БТВ червената депутатка Мая Манолова. Титулувани професори и безспорни имена бяха номинациите на БСП, идеята на процедурите е да има конкуренция и избор, обясни тя.

ГЕРБ и СДС ще се явят самостоятелно на изборите, каза Кр. Ципов от ГЕРБ по повод темата ще бъдат ли СДС патерица на ГЕРБ на следващите избори.

Благодарение на ГЕРБ СДС са на командно дишане в момента, каза Манолова. ГЕРБ разруши институциите, приключи с държавността, продължи тя. 

Вярно ли е, че г-н Костов е дал сигнала на БСП, има ли договорка между БСП и ДСБ, ще има ли евентуално коалиция между тях след изборите, попита Ципов.

Не ни го е дал Костов сигнала, имаше го до всички институции, отговори Манолова.

Ще стане колосален скандал с избора на следващ главен прокурор. Правилата, които ВСС е избрал, не гарантират свободен избор. Той може да бъде манипулиран. Никой административен ръководител при състезание не е гласуван по този начин, каза още Манолова и обясни, че вотът щял да е контролиран.

Мечешка била прегръдката около Цацаров и той самият я бил усетил, каза синият Димо Гяуров и опроверга правилата да са изискване на Брюксел. Когато създаваш удобни условия само за един кандидат, отблъскваш другите, добави той.

Важно е да има ясна и прозрачна процедура, това важи за всички избори, каза Ципов. Ако процедурата не бъде променена, България ще получи още един шамар от европейските институции, а скандалът "Марковска" ще им се види детска игра.

Липсата на процедура създава хаос, който не е необходим, обобщи Гяуров.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 6423 |31.10.2012 Сините обвиниха в заговор БСП, ГЕРБ и ДПС след избора на съдии в КС . 15| 7283 |26.10.2012 Росен Плевнелиев: Влизаме в Шенген заедно с Румъния . 27| 6187 |21.10.2012 Цветанов: В Кърджали явно е започнала предизборната кампания . 93| 10510 |30.06.2012 М. Димитров и Н. Нейнски си тръгват от СДС след изборите?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads