Реклама / Ads
54| 10573 |01.11.2019 ПОЛИТИКА

Бойко Борисов: Манолова прави уйдурма с ромите, братя Галеви й помагат

.
Бойко Борисов
Няколко групи цигани и роми отиват под строй да гласуват за г-жа Фандъкова. Това ще се снима и ееееееееееее.. Тя екип няма, там е сбироток, някои не се къпят, доста нечистоплътни са, въртели са се много около мене. Един ми поиска три милиона, с Б. му е името, за да ми прави кампанията. И, когато му казах, че нямам тези пари, той ми каза да взема от Цветелина.
 

Това посочи пред bTV премиерът Бойко Борисов в коментар за подготвяна афера с роми от Мая Манолова и хора от екипа й преди балотажа.

 

Възмутен човек от нейния щаб ми каза, че г-жа Манолова ще прави уйдурма. Споразумяват се кои роми да кажат: "ГЕРБ и Фандъкова ни платиха да гласуваме за нея..."

 

Борисов се прекръсти и каза, че човекът Б се занимава с това да мами политиците. Къде се появи нов политик, той е там..., обясни той, но не каза името му.

 

Братя Галеви са и помогнали на Манолова през ромските лидери.  Това не значи, че отвън някъде нямат влияние върху ромските босове. Няма да ме учудят, ако и на втория тур правят такива магарии, каза още Борисов.

 

Борисов посочи пак своята версия за избора на Гешев: В изборния ден не се внушава. Президентът внуши в изборния ден, че имам голяма квота във ВСС. Както ГЕРБ, така и президентът имат по трима човека. Защо е това внушение тогава, възмути се Борисов.

 

Не е проблем за мен изборът на Иван Гешев за главен прокурор. Променихме с Христо Иванов закона и в него се казва, че прокурорите си избират главен прокурор и те го избраха, заяви премиерът.

 

Той коментира и шпионския скандал. Борисов заяви, че се е надявал десните да го подкрепят, след като 14 посолства са реагирали в полза на България. Путин ме познава добре, аз не изгоних посланик, когато всички правителстнва гонеха. Но, когато дипломат на висок пост, го хвана да вербува мои началници, мигновено го пъдя, отсече Борисов.

Ако аз пратя дипломат да вербува началници на президента Путин, гоненето ще е малко наказание. Ние мигновено сме свършили това, което трябва, недопустимост някой да се меси във вътрешните ни работи, заяви той.

 

Човекът, който е опитан да бъде вербуван, е верен на родината си и е дошъл навреме да ми каже. Руската страна по достойнство ще оцени това, което е направено, заяви още премиерът.

 

С "пред нас са блеснали житата"  Борисов коментира и темите за новия бюджет, ремонта на Графа, чистия въздух, магистралите и др., за които той говори надълго и нашироко и в тази и в други телевизии.




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 18| 8155 |31.10.2019 Адв. Екимджиев застава зад Мая Манолова против диктатурата на Пеевски и Борисов . 20| 8204 |28.10.2019 ”Демократична България” няма да подкрепи нито Фандъкова, нито Манолова за балотажа . 29| 6879 |25.10.2019 Премиерът Б. Борисов: Лицемерно щеше да е, ако бяхме издигнали кандидат за главен прокурор . 17| 7002 |23.10.2019 Бойко Борисов: Не съм лицемер, грам не съм се месил за Гешев, аз щях да издигна Емил Радев

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads