Реклама / Ads
5| 13273 |31.05.2023 ПОЛИТИКА

Адв. Иван Петров: Гешев е дал някаква информация на евреите в САЩ, затова последва искането на Габриел

.
Иван Петров
Какво се случи между 9-11 май на срещата на Гешев в САЩ с еврейски организации. Той постоянно повтаряше ”моите приятели евреите.” Според мен Гешев е носел някаква информация. Може да е носил и някаква информация за Магнитски. Моето подозрение е, че заради тази информация бе изявлението на Мария Габриел.
 

Гешев е дълбоко убеден, че срещу него се готви атентат, затова замина за САЩ. Някой го е притиснал Той изпадна в паника и ярост, коментира бившият прокурор в "Честно каза с Люба Кулезич" по Евроком.

 

 Борисов е на мушката, защото политическата квота във ВСС е благодарание на ГЕРБ, посочи той.

 

Гешев че е пътник е пътник, на е важно закъде ще пътува и с какъв багаж, смята адвокатът.

 

Имунитетът на Борисов още не е поискан. Тича се пред вятъра. Гешев е в отпуск. Ще видим на кой няма да му издържат нервите. При това е важно Борисов дали ще бъде разследван или задържан. Или и двете. И това ще се реши в Народното събрание, обясни Петров.

 

Гешев с този имунитет ще помогне за правителство. Вие гласувате против имунитета, аз правя правителство, обясни той.

 

Адвокатът коментира и думите на Борисов за "Барселонагейт": Никой не те разследва за имот. Питат осигурил ли си средства на една девойка.

 

На трупчета се държат повече от 90 дела. Държат се и по районите и по окръзите. Държат се определени хора, за да са зависими или бъдат наказани, категоричен бе бившият прокурор.

 

 

Гешев действа театрално. Прокуратурата няма униформи Има тога. Той е взел черната униформа  от някой военен, сякаш иска да каже, че е на война. Той е ограничен, отдавна съм го казал, коментира той.

 


Ще се приключи всичко, като се махне Гешев и ВСС. Като се омете плявата по върховете на прокуратурата, надолу има свестни хора. Трябва да се махне и политическо влияние върху съда и прокуратурата. Те трябва да са независими, категоричен бе Иван Петров.










Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 22| 6183 |28.05.2023 Иван Костов заговори за груби политически грешки в ръководството на ПП. Призова за минимизиране на щетите . 11| 7695 |19.05.2023 Христо Иванов: Гешев каза: Имах едни приятели, с които не се занимавах, но сега вече не са ми приятели и ще се занимавам . 14| 5568 |15.05.2023 Любо Кольовски за Гешев: Късчетата оставка показаха презрението на този милиционер към народа . 38| 12472 |15.05.2023 Борисов задъхан след обвиненията на Гешев: Само аз съм му виновен! Никакви листчета и предупреждения не съм пращал

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads