Реклама / Ads
131| 7917 |28.02.2011 ПОЛИТИКА

М. Димитров: ГЕРБ, БСП и Първанов са се хванали за ръчичка

.
Мартин Димитров
Моралната оставка на Цветанов вече е дадена; има скрита коалиция между ГЕРБ и БСП; българинът е кадърен и успешен, когато го поставят в конкурентни правила; нашият кандидат за президент ще ограничи полицейщината и милиционерщината и ще създаде правила.
 

Където виждаме лошо управление, ние веднага искаме смяна, както беше с шефа на Агенция "пътна инфраструктура"; исканията ни са напълно разумни, затова накрая се случват, обяви по НТВ лидерът на СДС Мартин Димитров. Колкото по-дълго стои министър Цветанов, толкова по-зле за правителството, но рейтингът на кабинета пада и рано или късно премиерът ще го смени, прогнозира Димитров. Моралната му оставка всъщност вече е дадена, съобщи Димитров. Само докрадът на парламентарната комисия за случая Горна Оряховица била достатъчна за това.

Знаете ли кой се е хванал за ръчичка с БСП?, попита Димитров и веднага посочи - Петко Сертов. Има скрита коалиция между ГЕРБ и БСП. БСП и Първанов от началото си бяха и за АЕЦ "Белене"; от гьол "Белене" сега и за Борисов е структуроопределящ проект. Имам усещането, че скоро те ще съобщят, че имат нова цена за "Белене", тя пак ще е ужасно скъпа, но ще бъде представена като евтина. Нашите деца и внуци ще ги връщат с години, предупреди Димитров. До 2030 г. най-малко трябва да се удължи животът на АЕЦ "Козлодуй" и това е достатъчно, каза той.

Според Димитров имало скрити неща, мотивиращи връзката между ГЕРБ, БСП и Първанов, едно от тях било "Белене". Тези връзки са страшно обезпокоителни, защото човекът, който е деградирал ДАНС, по думите на премиера, сега бори корупцията, каза Димитров.

Още през септември внесохме правила за фискален борд в България.
Сега цените скачат всеки ден, магазини затварят, монополите са се развилняли, вдигат цените и правят каквото си искат, а фискалният борд означава стабилност, инвестиции и нови работни места, обясни синият лидер. Според него българинът е кадърен и успешен, когато го поставят в конкурентни правила. Дефицитът трябва да бъде ограничен, предложили сините на Дянков като фактор за стабилност. За тях не била задължителна промяна в Конституцията, а в закона за държавен бюджет.

Най-важното за сините са силните кандидати за президент и кметове, каза Димитров. Според него БСП били капсулована политическа сила и имала твърди проценти. Ще има мажоритарно гласуване, затова нашият кандидат за президент ще е фигура, която ще увлече хората, ще ограничи полицейщината и милиционерщината в България.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 55| 6757 |21.02.2011 М. Димитров: Новата линия на ГЕРБ е коалиция с БСП . 157| 6323 |19.02.2011 М. Димитров: Назначаването на Сертов е сделка . 53| 6849 |11.02.2011 Р. Петков: Вътрешният министър потапя ГЕРБ, но и България . 48| 12042 |08.02.2011 Скандал между Първанов и Петков на път да взриви АБВ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads