Реклама / Ads
138| 35882 |27.05.2013 ПОЛИТИКА

Европейски приоритет: Узаконяване на кръвосмешението!

.
Влюбени майка и син...
Трета година се боря за равноправно положение на хората с различна сексуална ориентация и предпочитания. Понякога дори е възпитателна сексуалната връзка между брат и сестра, майка и син или баща и дъщеря. Това е посланието на шведката Моника Елизабет Грьон, лява социал-демократка и лесбийка.

В момента в ЕС върви кампания за легализиране на инцеста (кръвосмешение) – сексуални връзки между роднини. Може на някого това да се стори твърде причудливо на фона на финансовата и икономическа криза, която тресе Европа, но немалко евродепутати твърдят, че е време този въпрос да бъде разрешен. В полза на желаещите да го практикуват, разбира се. Това е политика на свободата, смятат евродепутати.

 

Ето какво пише по този повод Любомир Чолаков в своя блог https://lyubomircholakov.blog.bg.

 

Успоредно с легализацията на т. нар. „еднополови бракове” (доколкото един брак може да е еднополов, е отделен въпрос) и с разрешаването на педераси и лесбийки да "осиновяват" деца, в Европа започнаха дебати за узаконяване на инцеста - секс с майка, баща, брат, сестра и други роднини по възходяща и низходяща линия. Във вестници и телевизии се забелязва началото на кампания инцестът или кръвосмешението да бъде представен като "европейска джендър-норма". Въвежда се понятието "инцестофобия", а всички "инцестофоби", тоест хората, които отхвърлят и не приемат секса между деца и родители, да бъдат наказвани по съдебен път. "Еднополовите" или, както те наричат сами себе си - "новото джендър-общество", са най-активни в Швеция, Дания и Швейцария.

 

Документ 1 2010 година, ШВЕЦИЯ

Депутатката в Риксдага (Шведския парламент) от социал-демократическата партия Моника Грьон смята, че кръвосмешението трябва да бъде легализирано. Според нея майка и син, баща и дъщеря, братя и сестри, дядовци, баби и внуци трябва да имат законното право да правят секс помежду си и това им право да бъде недвусмислено закрепено по юридически път:
www.expressen.se/nyheter/s-politiker-gor-incest-lagligt/

Документ 2, 2012 година, ДАНИЯ

Датският политик Перниле Шкипер настоява в Дания кръвосмешението да бъде признато за "джендърна норма"; според нея сексуалните връзки между бащи и дъщери, майки и синове, братя и сестри трябва да бъдат узаконени:
www.friatider.se/danska-socialister-vill-legalisera-syskonsex


Документ 3, 2013 година, ШВЕЙЦАРИЯ

Парламентът обсъжда легализиранато на кръвосмешението в Швейцария
Видеодебати:
https://24heuresactu.com/2013/01/31/mariage-pour-tous-les-suisses-vont-legaliser-linceste-video/

Документ 4 Metrobloggen.se

Борбата срещу "инцестофобите" е важна насока в програмата на европейските неолиберали.

Из програмна статия на неолибералите в Скандинавия:
"Легализацията на инцеста е завоевание на победилата в Скандинавия либерална революция".

metrobloggen.se/mattiassvensson/gamla-artiklar-nyliberal-revolution/

 

Така стоят нещата в съвременна Европа. Докато ние очакваме първите стъпки на новото правителство, другаде мислят за падането на всички възможни ограничения за секс.

 

Проблем с инцеста има най-вече в Исландия. Преди време някои лидери на българсикте протести даваха за пример именно тази държава. Те твърдяха, че ще се оправим единствено по пътя на исландците. Всъщност Исландия има тежък проблем със секса между близки родственици. В страната има специален институт, който от години се занимава с генетичните болести, които се предават по този начин.

Учени от други страни пък припомнят, че през 60-те години на миналия век в Европа са съжителствали сексуално свободно над 180 000 семейства. Това са тези, които са признали по време на специално анкетиране, а поне още толкова са предпочели да си мълчат.

Според Стария завет Лот живеел доста добре с двете си дъщери...

 

Австралийският учен Алън Битлес на свой ред твърди, че сексуалната връзка между близки родственици е дори здравословна.

 

В Германия Аусгбургският младежки комитет на партията на Зелените "Gruene Jugend", излезе преди дни със специална декларация за легализиране на инцеста между братя и сестри. Дори бе издигнат лозунг в защита на любовта в семейството.

 

Така че, ако не преборим кризата, то поне може да... Както се казва, някои български псувни могат да се претворят в живота под формата на европейска норма на поведение...

Освен това спомнете си Стария завет, където Лот живее със своите две дъщери като истинска любовна тройка...

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 133| 6422 |01.04.2013 П. Орешарски: Средноевропейски доходи няма да има и през следващия мандат . 23| 6389 |03.06.2009 Единадесет причини да се гласува за Европейски парламент . 0| 10502 |27.05.2009 Силистра представи най-младия кандидат за Европейския парламент

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads