Реклама / Ads
12| 10875 |07.05.2019 ПОЛИТИКА

Фрогоко: Откраднатата ДПС има ли надежда да бъде върната на обикновените хора?!

.
В София ще има мюсюлмански форум ”Кривата маса”....
Няма съмнение, че ДЕМОКРАЦИЯТА в България е псевдодемокрция. Само една НОСТАЛГИЯ от близкото минало. В Кърджали нещата са още по зле!!! И управляващи и опозиция са стари дружки. Нещо като ловна дружина.
 

Всички лъжат и грабят, като за последно. Политически кавги няма. Караме се за пари и парцели.

За търгове и апартаменти. За коли и метреси.

Интересна симбиоза между партии и сивия бизнес!!! Не ни притеснява че Румен Вълка - човек на шефа, местни големи строителни фирми - пак близки на кмета и централата, печелят всички търгове. Толкова са нагли и алчни, че лапат всички търгове и поръчки - от милиони до няколко десетки хиляди лева. Това обезмисля всякакви опити за среден и малък бизнес в региона! ТАКА НИКОГА НЕ Е БИЛО в региона!

Хората са зли и завистливи. Нещастни и безверни. Безнадеждни и нахални. Нормалните и обикновени хора са обект на подигравки и унижения.





Местните медии са под контрола на гореспоменатите играчи - "бизнесмени" и политици. Не публикуват нищо, без да го обсъдят с рекламодателя или политическия чадър. Имат си договорчета за пиар обслужване. Срам и позор!

Като капак на всичко, сега тръгна и предизборната кампания за евроизборите. В Кърджали и региона това става с заплахи и принуда. Ако не си послушен може да останеш без работа, без помощи, без дърва и въглища, че и някой тупаник може да отнесеш.

Рибата мирише от главата!

Преди 29 години един журналист попита Доган - докога ще има ДПС? Той отговори: "Докато има нужда от такава партия"! Имаше се предвид ДПС, като политически представител на българските турци, помаци и други, изповядващи исляма! И сега, стигаме до най - важното!




ИЗГЛЕЖДА, ЧЕ МОМЕНТЪТ НАСТЪПИ! ДОКАТО ВСИЧКИ НИЕ НАИВНИЦИТЕ ОЧАКВАМЕ РЕФОРМИ В ДПС, ВИСШЕТО РЪКОВОДСТВО ПОЧНА СМЯНА НА ИДЕНТИЧНОСТТА Й КАТО ПАРТИЯ ЗА ЗАЩИТА НА ПРАВАТА И СВОБОДИТЕ НА ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ.

 

Поведението на ДПС го показва. Как:

Политическите сигнали на лидера и икономическото задкулисие!
Има явна икономическа и финансова връзка между най големите - делят си цялата баница, независимо, че едните са фирми на ГЕРБ, другите на ДПС и БСП.
Осребряването на политическите дивиденти на почетния лидер.....


Нас в Кърджали едва ли ще ни топли ТЕЦ Варна....


Демонстративното отстраняване на най-силните ДПС региони от листите за евровота - явен апел за политическа пасивност в тези региони. Защо ли? Защото ниската избирателна активност на тези избори гарантира на ДПС 3 или 4 мандата.
Явният завой на ДПС към РОМСКИЯ ЕЛЕКТОРАТ ( само електората, без техните лидери). Смятат ги за гласове на тезгяха. Е, ще си купят, колкото потрябва! Защо трябва да обикалят в Родопите, Пирин и Лудогорието и да "търпят упреци и критики". ДПС елитът не очаква топло посрещане в своите бастиони! Най добре, агата да уреди мандатите по другия начин!!!

И така, може да назовем още доста признаци и послания.




Апелът ми към всички български избиратели е: Да им развалим рахата и да гласуваме всички на тези избори! Да ги накажем на избирателната урна! Има много начини! Да ги изненадаме с висока изборна активност!

И накрая, тук в Кърджали се говори, че е скоро време в София ще се съберат представители на българските мюсюлмани, като ще поканят по един представител и от основните партии, представени в Парламента и останали извън него. Инициативата е била на нашите батковци - УЧРЕДИТЕЛИ, които не са забъркани в политически и икономически скандали.

Форумът щял да бъде тесен и на тема: ЗАЩО БЪЛГАРСКИТЕ ТУРЦИ И ПОМАЦИ ОСТАНАХА БЕЗ ПАРТИЯ И ИМА ЛИ ШАНС ДА СИ ВЪРНАТ ОБРАТНО АВТЕНТИЧНОТО ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ!!!

Форумът ли? Да. Щели да го назоват "КРИВАТА МАСА"!

 

Метин Мехмед, Кърджали

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 16347 |22.04.2019 Фрогоко: Шамари за младежкото ДПС в Кърджали, идва ли краят на салтаната в града? . 14| 13615 |25.02.2019 Светослав Терзиев: Кьовеши е единствената кандидатура, която дава надежда . 14| 6800 |06.02.2019 Фрогоко: Гуайдо не е марксист, а от партия на Социалистическия интернационал . 7| 8706 |04.01.2018 Фрогоко: От 6 месеца Ердоган обединява ДОСТ и ДПС

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads