Реклама / Ads
73| 10776 |12.11.2014 ПОЛИТИКА

Гонят Велизар Енчев от Фронта заради Борисов

.
Велизар Енчев
В студиото на bTV Велизар Енчев призна, че очаква да бъде изгонен от парламентарната група. Преди да обяви решението си да гласува против Бойко Борисов в парламента, той е бил помолен да не го прави и да спазва партийното решение.
 
След изказването ми от парламентарната трибуна бях поставен в пълна изолация в парламентарната група, както и бях подложен на другарски съд, обясни депутатът. Той обяви, че в партията готвели поправка в устава "Анти Енчев", чиято цел била да го махнат.Всички го подложили на атаки и го обвинили, че руши дисциплината. Енчев обаче е твърд за позицията си, която е изразил и пред избирателите.

Даваме своя глас за човека, който няма моралното право да управлява. Нима забравихме грамите на американския посланик за него, нима забравихме разговорите с Вальо Танов. В такива случаи човек изпада от политиката и става клиент на съдебната система.









В програмата на Патриотичния фронт няма намек за коалиция с партията на Бойко Борисов, посочи той. Моля ви не изневерявайте на хората, които са ни избрали. Ние сме представители на бедните, не на мутрите. ще последваме пътя на Яне Янев и Волен Сидеров, е помолил Енчев в партията си .

Вие вярвате ли, че Бойко Борисов ще изпълни хубавите неща в програмата, попита Енчев водещия.Оставам твърд и лоялен член на парламентарната група, допълни той. Подадох официално молба до групата си за напускане на парламента, тъй като нямам желание да бъда в Народното събрание, тъй като исках да продължа с телевизионната си кариера, каза още бившият водещ. Тогава не подозирах, че нещата ще се извъртят така, допълни той.

ГЕРБ е двуглава ламя - Цветанов и Борисов, смята Енчев. Българската съдебна система е мафиотизирана. На петия ден от управлението на Бойко Борисов се случва точно това, което бе и преди, коментира той случая с изчезналото тефтерче на Филип Златанов.

Според Енчев антиевропейско е било изказването на Румяна Бъчварова, че министрите не могат да бъдат експерти.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 18| 7903 |28.06.2014 Социалисти гонят Дъбов от БСП . 32| 7098 |31.08.2011 Гоце готви мат с пешката Тренчев . 52| 6372 |07.02.2011 К. Тренчев: Политиците се опозориха . 39| 9937 |04.08.2009 В. Енчев: Срамувам се, че работих за страна, която не заслужава

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads