Реклама / Ads
6| 11896 |31.10.2017 ПОЛИТИКА

Илиян Василев: Радев и БСП поведоха на Борисов с 1:0 с оставката на министър Петров

.
Това, че Би Ти Ви бе използвана, за да свали министър Петров с известна от 3 години история е вън от всякакво съмнение. И Нова телевизия се включи с разкостването на ”официално” одобрената от Борисов жертва.
 
Това написа във Фейсбук Илиян Василев. И продължава:
Като знаете колко плахи са същите теливизии в журналистическите си разследвания, които винаги са съгласувани, когато нещата опрат до по-високо равнище, изобщо не става реч за журналистическа храброст, а за мероприятие спуснато "от горе". Спомнете си "разкритията" на кметско равнище, които костваха уволнение на някои от тях.

Същото толкова вярно е, че министърът не може да бъде спасен, въпреки че на мен, както и на много други бе сипматичен. Нормално говори, намеси си лично в опит за спасение на живот,

Залпът бе даден от президентската администрация. Той заедно с БСП, водят с едно на нула на ГЕРБ. Борисов игра с прокуратурата, Радев игра с медиите. Последният спечели.

С подобни спорадични и най-вече пародийни акции корупция не се бори, а замазва.
Факт е обаче, че специализираният съд ще даде решително предимство на Борисов и Цацаров в битката. Истинска операция срещу гранд корупцията, обаче, не може да има - най-високите нива са пропити от подобни схеми - няма начин да се борят срещу себе си.

Ето това е полето, което предложих на десните - както Навални направи в Русия, да започнат да изваждат на показ на медиите и общественото внимание корупционни схеми. Един видео разказ примерно за близък на Борисов олигарх, след това на Нинова олигарх, след това на Радев олигарх, и така постепенно до епицентъра. За Първанов, за Станишев, за Доган. Това е Чистилището.

Случилото се с министър Петров е сигнал и към втория ешалон - ще Ви жертват, за да запазят себе си. Имате ход - изправарете ги.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4289 |30.10.2017 Радев назначи секретар по Българското председателство на Съвета на ЕС . 19| 10057 |29.10.2017 Плевнелиев атакува летците от Графа и президента Радев . 4| 4104 |27.10.2017 Радев: Мотивираните млади хора са решаващ фактор за привличането на инвестиции

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads