Реклама / Ads
0| 5276 |30.11.2014 ПОЛИТИКА

Илияна Йотова: Еврофондовете са спрени поради липса на пари

.
Илияна Йотова
"България не е единствена със спрени пари, не става дума само за нарушения, а за липса на пари", Това каза евродепутатката Илияна Йотова по Нова телевизия. Според нея Европейската комисия ще завърши 2014 година с 31 милиарда евро дефицит. Това са неразплатени програми за държавите – членки.
 
По темата за вътрешните сътресения в социалистическата партия, тя напомни, че никой, който се е опитал да разруши БСП отвътре през последните 25 години, не е успявал. „Защо Ангел Найденов смята, че само в управлението можем да помогнем на хората в България, това не е вярно”, коментира тя.

Според Йотова БСП трябва да бъде сериозен коректив на управлението като опозиция, това е също една важна позиция. Тя призна, че в началото също е била на мнение, че трябва да има някакво споразумение с ГЕРБ, но сега вече смята, че са направили правилния ход и са останали опозиция.

На председателя Миков трябва да му се даде малко време, за да покаже онова, което е решил, че може да покаже, добави тя. По думите й кампанията срещу лидера на БСП в медиите се води от хора, които бяха претенденти за неговия пост. Бъдещето ще покаже дали Миков може да играе ролята на обединител. БСП е един много сериозен организъм, ние ще преживеем прераждането си, подчерта Йотова.



„Има сговор между четирите партии да се крепи управлението, но не се виждат националните приоритети. Така всички, включително и хората на Борисов, се губят”, каза още евродепутатката. Тя определи като "голяма новина" отлюспването на двама депутати от ДПС. "подкрепата на движението за ГЕРБ никога не е преставала, дори когато управлявахме, между двете партии е имало разговори", сподели Йотова.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 18| 6965 |23.11.2013 Властта бистри тайно проблема с еврофондовете . 11| 6155 |18.01.2010 Костов разкритикува ГЕРБ за еврофондовете . 39| 11294 |02.06.2009 Илиана Йотова: Борисов се страхува от Станишев

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads