Реклама / Ads
13| 9898 |07.03.2018 ПОЛИТИКА

Костадинов пред Фрог: Правителството на Борисов е вредно и продажно, поискахме оставка

.
Костадин Костадинов
Днес заявихме старт на един протест, който трябва да сложи началото на свалянето на правителството на ГЕРБ и ОП. Това заяви пред „Фрог нюз” един от организаторите на днешния многохиляден протест пред Министерски съвет Костадин Костадинов, лидер на „Възраждане”.
 

Внесохме готова оставка на Бойко Борисов в Министерския съвет – да не го затрудняваме, защото си знаем, че нашият министър – председател не е от най-работливите. Остава му само да я подпише и да я депозира за разглеждане в Народното събрание.

 

Доволен съм от днешния резултат, защото доказахме, че ако искаме, можем да влезем дори в МС. Аз спрях хората буквално пред самата врата на съвета, защото нямаше смисъл от излишно напрежение. Администрацията ни посрещна любезно, но ще видим насетне какво ще се случи.

 

Независимо от реакцията на премиера, ние продължаваме напред. Защото това правителство е вредно, некадърно, продажно, безхаберно и е доказало всичко това с всяко свое действие. Видяхме последно сделката с ЧЕЗ, зад която прозират интересите на гербаджийската олигархия. Преди това имаше други най-разнообразни корупционни скандали. Устройството на страната ни буквално се разпада. Не остана място, което да не е загнило, корумпирано и разпадащо се пред очите ни по време на управлението на ГЕРБ и ОП.

 

Не ни остана избор – или ние, българите, или те, които провеждат практически геноцид спрямо народа ни. За това трябва да има специален съд за виновниците за тази национална катастрофа.

 

Сделката с ЧЕЗ доказа как едно голямо парче от общата ни собственост преминава в ръцете на групировката ГЕРБ. Това означава, че като дойдат избори, работещите в дружеството, заедно със семействата им и контрагентите им ще гласуват за ГЕРБ, защото така ще им бъде заповядано. Ето така тази партия печели изборите и се бие в гърдите с това.

 

Готов съм да се обзаложа, че ако утре тази партия не е на власт, то тя ще изчезне. Видяхме нагледен пример за това как депутати от нея започнаха да напускат веднага щом дойде правителството на Орешарски. ГЕРБ ще се заличи веднага щом падне от управление. Гербаджийската провинциална олигархия по места ще се отрече от Борисов, щом не е на власт. Сега в България цари режим на страх, административен произвол, който е „Комунизъм 2.0”.

 

Надявам се на подкрепата на всички здравомислещи граждани, които искат България да оцелее, да не изчезне от картата на света. Моите деца са в България, не са в чужбина като техните. Откакто ГЕРБ управлява, населението ни намалява с по 100 000 души на година. Ние имаме Родина, която да браним, те нямат, защото отдавна са я продали и са готови да отпрашат към Сейшелите да речем.

 

Затова в момента сме разделени на две – ние, българите и те, с продажния си режим. Категоричен съм, че този престъпен кабинет трябва да бъде подведен под наказателна отговорност по съставите на НК. Населението намалява, продължителността на живота, също. Ето още един критерий, че управлението е катастрофално, античовешко.

 

Записа Аделина Делийска

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 19| 13189 |05.03.2018 Говорителят на Светия Синод: Огорчението на руския патриарх е от определени хора . 29| 48863 |01.03.2018 Октай пред Фрог: Със срещата си с Гинка, Борисов си направи харакири . 17| 49807 |27.02.2018 Октай пред Фрог: Доган може да отреже главата на Пеевски заради сделката с ЧЕЗ . 16| 16264 |23.02.2018 Владо Береану за Фрог: Сегашният парламент е най-поръчковият от всички досега

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads