Реклама / Ads
6| 4060 |05.02.2021 ПОЛИТИКА

Лозан Лозанов бе избран за общински координатор на Републиканци за България-Димово

.
Димово
В Димово се проведе учредително събрание на общинската организация на ПП „Републиканци за България“. Присъстващите делегати единодушно подкрепиха за общински координатор Лозан Лозанов, кмет на община Димово от 2011 до 2019г.
 

Разпознаваем и опитен политик и ръководител. Човек, който познава както проблемите на една малка община, така и пътищата за тяхното решаване. С тези думи присъстващите обясниха своята подкрепа за новоизбрания общински координатор на на ПП „Републиканци за България“.

 

„Поздравявам Лозан, с когото сме работили заедно. Поставяме началото – партия „Републиканци за България“ ще бъде такава, каквато я изградим. Партия, в която е важен гласът на всеки човек“, каза областният координатор на партията Албена Георгиева. Тя изрази убедеността си, че общинската организация на „Републиканци за България“ в Димово ще обединява хората и ще получи подкрепата на димовчани.
Огнян Ценков, член на Изпълнителния съвет на партията обясни, че предстоят изключително важни избори. „Хората искат промяна и заедно можем да я постигнем. Необходима е висока избирателна активност и отговорност от всеки един от нас.

 

Уверен съм, че ПП „Републиканци за България“ ще постигне добър резултат“, подчерта Ценков и добави, че само за няколко дни над 900 жители на област Видин са подкрепили регистрацията на партията за участие в изборите на 4 април.
Новоизбраният координатор на общинската организация на ПП „Републиканци за България“ в Димово Лозан Лозанов благодари за доверието на своите съграждани. „В малката община се познаваме добре, работим заедно, празнуваме заедно и заедно преодоляваме предизвикателствата. Тръгваме напред като силен и сплотен екип“, заяви Лозанов.

 

На учредителното събрание бяха подадени 11 нови заявления за членство в общинската организация на на ПП „Републиканци за България“ – Димово.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 54| 12393 |01.02.2021 Независима аналитичната мрежа: Борисов само с 30% шанс да бъде избран отново за премиер . 19| 9845 |30.04.2020 Гешев жлъчен: Лозан Панов никога не е виновен - дори когато греши . 29| 13627 |23.04.2020 Лозан Панов: Продукцията на ВСС е по-пошла, арогантна и нагла от заснетия клип в Съдебната палата . 46| 10681 |16.03.2020 Манолова към Борисов: Защо няма бързи тестове за коронавирус за гражданите, а само за избраните?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads