Реклама / Ads
3| 6336 |26.04.2018 ПОЛИТИКА

Нинова: Управляващите обявиха война на всички

.
”ГЕРБ отвориха битка с всички и с всичко. Те водят война с президентската институция и така разрушават държавността. Водят война и с опозицията, която изпращаха в Сибир от трибуната на Народното събрание и така разрушават парламентаризма.
 
Отвориха битка с народа си, когато накараха хората с увреждания да стоят с патериците на паветата пред парламента  и не ги допуснаха в Народното събрание, и заклеймяваха всеки протестиращ за платен провокатор.Те имат чувство за единственост. Всеки, който има различно мнение, бива подлаган на натиск и заплахи. Така обявиха битка и на най- святото ни право -да бъдем свободни хора. Те узурпираха европейската идея и я опорочиха, като я сведоха до чалга и алкохол на младежки форум за бъдещето на Европа. И когато чуха тежката оценка на младите европейци,че ГЕРБ са съсипали усилията на поколения млади хора, не се посвениха да нападнат и тях . Агресията на ГЕРБ и заклеймяването на инакомислещите вече премина границите на България и стъпи в Европа. Такава България ли искаме? Днес ни трябва съзидание." Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова на честването на 70-ата годишнина от учредяването на Коларовската районна партийна организация и 30 години от създаването на Районните партийни организации "Сердика", "Надежда и Връбница.

„Ще ви върнем правото да бъдете свободни хора, да не се страхувате, да изразявате мнението си и да се борите за правата си. БСП може да промени България. Нека спасим народа ни от изчезване и да направим така, че той да живее добре. Сила сме, в която се съчетават мъдрост и опит, енергия и младост, в името на една кауза, – справедлив и достоен живот за българския народ“, каза Нинова пред събралите се над 500 души, представители на три поколения.

„Нека вържем икономиката с образователната система, за да гарантираме работа и  кадри“, призова лидерът на БСП. Тя попита- толкова ли е сложно да се направи подредена здравна система и хората да знаят, че конституционното право на достъпно здравеопазване е гарантирано. „Не е трудно – иска се желание. Това липсва на политическата класа днес. Това ще предложим ние, в края на юни, на Националното съвещание за нова визия за България“, обяви лидерът на опозицията.  

На събитието присъстваха зам.-председателят на БСП Кирил Добрев, председателят на БСП-София Калоян Паргов, председателят на ОЖС-БСП Катя Николова, народни представители от "БСП за България", общински съветници от групата на социалистите, членове и симпатизанти. Лидерът на БСП Корнелия Нинова награди с почетни знаци за активна дейност бившите председатели на общинските съвети на левицата в "Сердика", "Надежда" и "Връбница".
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 5734 |22.04.2018 Нинова: Привилегиите самоубиват политиците . 8| 7094 |13.03.2018 Валери Симеонов: Управляващите в Русия искат слугинаж и подчинение . 3| 6140 |06.03.2018 Политолог: Управляващите трупат негативи от сделката с ЧЕЗ . 13| 17467 |25.02.2018 ”Движение 21”: Продажбата на ЧЕЗ - пример за съдружие на управляващите с неформална власт

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads