Реклама / Ads
23| 8303 |19.10.2010 ПОЛИТИКА

В. Сидеров: Ал. Петров премиер - това ли е алтернативата на РЗС?

.
Волен Сидеров
Петров беше превърнат в национален и политически герой, каза Сидеров, според когото всички правителства у нас насърчавали колонизаторска, а не инвеститорска политика. Той пръв щял да маха с кърпичка на изгонените в името на потиснатия български бизнесмен.
 

Важно е, че решението на ВАС взе решение за Доган с два на един гласа; съдебната ни система продължава да е единствената област, която се критикува от ЕК и да няма доверието на хората, обяви по БТВ лидерът на Атака Волен Сидеров. Самият казус е шумолене на съда, защото става дума за 1,5 млн хонорар за измислени задачи. Съдиите са гледали буквалистично, а хората са очаквали поне глоба, т.е. недоверието им към съдебната система ще се засили.

Това, което стана след освобождаването на Ал. Петров, потвърждава думите ми, че РЗС е проект на Петров, защо трябваше да го отричат, каза лидерът на Атака. Защо г-н Пенгезов още оглавява Апелативния съд, след съмненията за конфликт на интереси, попита Сидеров. РЗС получи порция вътрешен заряд и започна офанзиви срещу вътрешния министър. Премиерът би трябвало да вземе отношение, счете той.

В проекта РЗС се вложиха много пари, както и в проекта на Първанов - "Лидер". Сметната палата още не се е произнесла за разходите на РЗС по време на изборната кампания, напомни Сидеров и поиска да знае сумата и произхода на похарчените пари. На въпроса за произхода Ал. Петров можел да каже, добави лидерът на Атака. Петров бил превърнат в национален и политически герой, нищо чудно да се възползва от това и да тръгне към политиката. Това ли е алтернативата на РЗС - да свалим това правителство и да дойде премиер Ал. Петров. Когато искаш да създаваш нов ред, не създаваш безредие преди това, каза Сидеров, който заяви, че Янев е създал безредие в момент, когато имало конституционно мнозинство. Абсолютна лъжа беше, че Европа нямало да ни подкрепи, ако Атака участва в това мнозинство. Това беше лъжа за изнудване на ГЕРБ, за да получат някакви министерства.

Целта ни с ВМРО за подписката, насочена към референдум за членството на Турция в ЕС, в крайна сметка е обща, но ВМРО отлагала този референдум, а Атака го искала веднага. Утре в Пловдив щяло да има митинг на партията по тази тема. Отлагането за Атака не било приемливо,щяло да се мисли за отношението към кабинета, ако управляващите не се съгласят. Можело да има и други теми за референдума.

Задължително всички политици трябва да бъдат подложени на проверка. Комисията Кушлев не си върши добре работата, не знам защо Кушлев беше оставен, каза Сидеров. Той можеше и трябваше да бъде сменен, а не първата му работа да е да си гласува заплата от 7 000 лв. Смяната не е късно да се направи, трябва да се сложат на масата имуществата и във и извън България, може да се стигне и до сметки в швейцарски банки.

Ако инвеститорите, които изпомпват печалби у нас и са колонизатори, си тръгнат, пръв ще им махам с кърпичка
, заключи Сидеров, според когото българският бизнесмен бил потиснат и под похлупак. Западните посланици са се превърнали в търгавски посредници, коментира той и направи уговорка, че не е за конфликт с чужди държави.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 81| 9647 |06.10.2010 Сидеров: Костов остави България като след ядрена война . 85| 8251 |19.09.2010 В. Сидеров: Връщам се от Балкана, готвя се за партизанска война . 64| 7542 |17.09.2010 В. Сидеров: Костов иска да събори Борисов . 4| 5589 |10.09.2010 Писта за Ф1 стана капан за българския премиер Борисов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads