Реклама / Ads
64| 7556 |17.09.2010 ПОЛИТИКА

В. Сидеров: Костов иска да събори Борисов

.
Волен Сидеров
"Атака" била гарант на това управление, затова лидерът на ДСБ бил силно изнервен и истеризирал; нямам криминално досие, не съм извършил престъпление, врече се Волен Сидеров и се закани да съди Атанас Атанасов за клевета.
 

Костов и Костовци водят война срещу мен от 2005 г., защото не можаха да преглътнат влизането на партия "Атака" в Народното събрание. Костовци и Атанасовци рекетираха Борисов и настояваха за трима министри и трима зам.-министри, каза Волен Сидеров пред БТВ. Той сам поискал право на отговор след вчерашното интервю на лидера на ДСБ. Слава Богу, че не получиха тези постове, защото сега "Атака" нямаше да подкрепи кабинета, добави Сидеров, и отново обвини Иван Костов, че той бил човекът, който какво ли не продал на безценица.

Нямам криминално досие и не съм извършил престъпление. Атанасов ще го съдя за клевета, закани се лидерът на "Атака". Сидеров бил човекът, помнещ създаването на СДС, където Костов го нямало и което, по думите му, почвало далеч преди създаването на БТВ. Попитайте Костов дали не притежава част от БТВ, каза още лидерът на "Атака".

Питайте Б. Бонев кога е хванат Костов на границата и в каква кола, коментира Сидеров по повод публикация във в. "Атака" ("Хванат ли е Костов на границата с 500 000 швейцарски франка?"- вестник Атака). Целта на Костов е да дестабилизира и събори управлението, коментира Сидеров. "Атака" е гарант на това управление, поради което Костов е силно изнервен и истеризиран, защото не може да го бутне така, както иска, и да излезе на бял кон, заявявайки, че провалът се дължи на факта, че сам той не е станал финансов министър.

С подкрепата си за ГЕРБ аз не помагам на Първанов, но Първанов помогна на Костов
и го спаси с 8-процентната бариера, добави Сидеров.

Имало е разработки и срещу Костов, и срещу Костова, и срещу Атанасов. Сидеров призова Цв. Йовчев и заместниците му да не ги замазват, а да си свършат честно работата. Да разкажат как са работили с Атанасов, имал ли е той контакти с подземния свят и с лица като Поли Пантев, поиска Сидеров и напомни, че Атанасов е бил шеф на НСС и е човекът, който е назначил Алексей Петров.

Нямам проблем да се кандидатирам за президент, а дали ще го направя, ще кажа, когато се изясни цялата картина, завърши Сидеров.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 21| 6998 |16.09.2010 Ив. Костов: Президентът консолидира антиреформаторския вот . 44| 8626 |12.09.2010 Костов: Адвокати на Трактора защитават с политически тези, плашат в съда магистрати . 134| 8637 |01.09.2010 „Атака” разследва с международен екип кабинета „Костов” . 184| 9708 |30.08.2010 Иван Костов: Икономиката ни заспива като мечка в бърлога

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads