Реклама / Ads
85| 8251 |19.09.2010 ПОЛИТИКА

В. Сидеров: Връщам се от Балкана, готвя се за партизанска война

.
Волен Сидеров
От "Атака" били в пълна готовност, ако Ив. Костов влезе във властта; Дянков не е Дали, за да проявява творчество, каза лидерът на Атака и обясни, че за разлика от другите политици той бил автентичен.
 

Калина Крумова ще е по-атрактивна от мен в риалити формат, обяви по НТВ лидерът на Атака Волен Сидеров и призна, че и него са го канили в подобен формат, но той казал, че ако поканят и другите лидери на политически партии, щяло да е равнопоставено.

Сидеров се връщал от Троянския Балкан, където се подготвял за партизанска борба, особено ако допуснат отново Иван Костов във властта. "В пълна готовност сме, ако Костов влезе във властта трябва да има отпор. Ако бъде пропуснат отново на възлови места, това ще стане", каза лидерът на Атака и обясни, че за разлика от другите политици той бил автентичен. Костов и Костовци се появили, когато станало ясно, че може да се краде.

Бил съм разследван и преследван преди 1989-та година, защото не бях конвенционален, не бях овцата от стадото, обясни Сидеров факта, че бил във фокуса на ДС заради критика към комунистическата система. Задайте въпроса на Костов бил ли е възпитаник на съветско училище в Украйна, препоръча Сидеров на водещата Цв. Ризова. Когато Костов отговори на този въпрос, аз ще ви разкажа за младостта си, отговори той на въпроса бил ли е уличен в някаква криминална дейност с белязани пари. Това било компромат, а Атанасов не бил чист човек, повтори Сидеров, но упорито отбегна категоричен отговор на въпроса за миналото си.

Сидеров бил в контакт с международна организация, разследваща откраднати пари и активи по време на различни управления. Беров, Виденов, Костов и пр., т.е. всички премиери на прехода щели да станат обект на операция "Възмездие", която щяла да предхожда следващите избори, за да може хората да не им се доверяват повече.

Не всичко, което прави ГЕРБ, е идеално и съвършено, но е в правилната посока, констатира Сидеров и добави, че управляващите са се вторачили прекомерно в това, което казват Вашингтон и Москва.

Сенките от миналото са причина днес всичко да е опоскано и да няма пари, установи лидерът на Атака. Премиерът сега носи най-голямата отговорност, той може по всяко време да сменя министрите си, но по-важно е да ги натисне те да бръкнат по-дълбоко. По места не са станали големи промени - БСП-арски и ДПС-арски кадри си стоят, а не бива и отстраняването им няма да е политическа чистка, каза той.

Какво лошо има в това министрите на Борисов да са му пешки; ако са личности, те ще са в киното, в шоу-бизнеса, съобщи Сидеров. Хората казвали "Това е министърът на Бойко", но в това нямало нищо обидно. Всичко зависело от медиите, сега всички се били вторачили във финансовия министър, пък той не бил Салвадор Дали, за да проявява творчество. Хората се доверили на ГЕРБ заради обещанието им да се търси отговорност, добави той.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 64| 7542 |17.09.2010 В. Сидеров: Костов иска да събори Борисов . 45| 12374 |02.05.2010 В. Сидеров: Президентът се стресна, че главата на Октопода е на неговия адрес . 52| 10504 |11.04.2010 В. Сидеров: Кой позволи на в. "Галерия" да публикува секретна информация?!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads