Реклама / Ads
45| 12381 |02.05.2010 ПОЛИТИКА

В. Сидеров: Президентът се стресна, че главата на Октопода е на неговия адрес

.
Волен Сидеров
Службите и вътрешното министерство са били едно блато, констатира Сидеров, според когото имало протекция над Ал. Петров. Той посочи, че Петров бил част от президентските делегации в страни като Швеция и др.
 

Да не се бърза с коментарите за вдигането на ДДС, призова В. Сидеров, напомняйки, че позицията на "Атака" е срещу вдигането на данъка. Партията била за съкращения на администрацията с 30%, което щяло да доведе до освобождаване на ресурс от 2 до 3 милиарда лв. Това било повече отколкото прихода от ДДС. Имало цяла армия от чиновници на топла служба, добави Сидеров.

Да се отрежат субсидиите, които се дават на профсъюзите, да се отнеме имуществото им, сподели Сидеров своя "творческа идея". Да си събират членски внос и да си правят клубове, предложи той.

Гърция 10 години като член на еврозоната консумира и мами ЕС, а сега я награждават, посочи лидерът на "Атака" двойния стандарт. А България в момента стяга колана и си налагаме лишения. Защо България да страда, а Гърция да получава огромна финансова инжекция, попита той. Евродепутатите на "Атака" щели да инициират дебат по темата и да попитат защо се наказва държава като България. Разюзданите гърци, които направиха "голямото плюскане", сега се награждават с милиарди, добави още Сидеров.

У Иван Костов се появявала ксенофобска линия чрез упрека му към Кристалина Георгиева, за това, че в кабинета й имало повече чужденци, отколкото българи. Изземват темите на "Атака", констатира лидерът на партията.

Логично е Първанов да иска политическа кариера, защото е в активна възраст, той ще иска да е лидер, едва ли ще се върне в някой институт на БАН, където е бил агент на ДС, каза дословно Сидеров. Интересно е за чия сметка ще стане това, добави той и допусна, че това може да стане върху руините на БСП. Те са жалки, при тях няма кауза, няма идеология, а хора, които трябва да са в затвора, стоящи пред оредяващата си публика. Те трябва да се поскрият и да се снишат, призова Сидеров.

Репликата на Борисов за Цветанов е казана в крачка, темата не е обсъждана сериозно и пълноценно, установи още Сидеров. Защо да не е добър кандидат Цветанов, има добър рейтинг, но защо да подкрепяме ГЕРБ, попита Сидеров. С днешна дата темата ми звучи отдалечено. Не може да се говори самоцелно за кандидатури, а да се работи партньорски, каза той и увери, че на местните избори "Атака" ще играе сама.

Поисках кадровото досие на Ал. Петров и установихме кога е назначен на работа, каза Сидеров и добави, че Петров е кандидатура на ген. Атанасов. Нямало специален мотив за назначението му, то само се предлагало. Имало е някакви връзки с израелското посолство, те са били свързани по-скоро с една дейност, за която в момента го съдят и това е било проституция. Представители на това посолство имали връзки с проституцията, а г-н Петров е бил много услужлив. Той имал връзки и с други представители на Израел. Имало все още недоизказаност в случая с Ал. Петров. Службите и вътрешното министерство са били едно блато, констатира Сидеров. Имало е протекция над този човек, добави той. Сидеров посочи, че Петров бил част от президентските делегации в страни като Швеция и др. Имам неформални данни за връзки на Октопода с олигарси от президентското обкръжение, каза шефът на парламентарната комисия. Да не се е стреснал президента, че главата на Октопода може да се окаже на неговия адрес, попита Сидеров.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 52| 10548 |11.04.2010 В. Сидеров: Кой позволи на в. "Галерия" да публикува секретна информация?! . 34| 9024 |10.03.2010 Президентът - публична личност и когато спи, и когато яде... . 37| 11912 |02.03.2010 Президентът Първанов като бог Уран . 64| 7938 |17.11.2008 Президентът Първанов и добрите новини

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads