Реклама / Ads
27| 6890 |16.10.2023 ПОЛИТИКА

Стефан Гамизов: Израел да покаже на света, че няма да има втори Холокост

.
Стефан Гамизов
Днес се налага да уточня някои неща, за да се опитам да помогна на някои хора да проумеят, защо случилото се в Израел с избитите с особена садистичност цивилни израелци е зашеметяваща опасност не само за израелците.
 

Убийствата не са едно и също престъпление. Всеки добър съдия ще ви обясни, че едно престъпление се обследва и разглежда от много страни.
Някои хора извършват непредумишлено убийство (например блъскат с кола някой), други в състояние на афект (например гняв от причинено страдание на любим на тях човек), има и умишлени убийства, както и каквито още може да си представите.

 

Но има убийства, които включват голяма червена лампа!

 

Това са убийствата извършвани от група хора с цел да унищожат някоя етническа група и това се върши с особена злост, ярост и омраза, често придружени със садистично страдание и сексуални посегателства.

 

Това е геноцид.

 

Най-тежкото възможно престъпление!

 

Всички факти и доказателства говорят за извършен от терористи от Хамас геноцид!

 

Това показва, че те биха убили всеки израелец, ако могат.

 

Това пък на свой ред прави напълно несравними глуповатите сравнения, че Хамас убили 1300, а израелците 2500 - човешкият живот не се измерва в числа, нито се мери на кантар, а да не говорим, че Израел действа в състояние на неизбежна отбрана и действия да предотврати още жертви.
При наличие на геноцид правилата на войната се променят до задължението извършилите геноцид да бъдат унищожени като организирана група на всяка законна цена.

 

Израел е задължен да унищожи Хамас напълно!

 

Който се съпротивлява трябва да бъде елиминиран по правилата на войната, а който се предаде да бъде съден.

 

Ако допуснем геноцидът да не бъде наказан безпощадно според правилата на водене на война и правото, скоро може да видим вече милиони мъртви на друго място някъде по света.

 

Човешката раса има варварското качество да се избиват по всякакви странни причини - религия, етнос, цвят на кожата и какво ли не още може да измисли.

 

На плещите на Израел сега лежи отговорността да покаже на света не само, че няма да има никога втори Холокост, а всеки без изключение ще бъде наказан, ако извърши геноцид!

 

Цената за такова наказание винаги си струва, защото е заложен живота на стотици милиони!

 

На никой психопат на власт не трябва да му минава идеята през главата, че може да се размине наказанието за геноцид!

 

Всички сме длъжни сега да подкрепяме Израел и израелските въоръжени сили, които сега ще се бият за всички нас!

 

Това не е религиозна война, нито между два етноса!

 

Това е война между демократична държава представляваща разбирането на всички цивилизовани хора без значение, какви са по етнос и религия, че всеки е еднакво ценен и от другата страна престъпници практикуващи геноцид, които смятат, че те имат повече право на живот и власт от всички!

 

Стефан Гамизов

Заглавието е на ФрогНюз
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 5849 |15.10.2023 Асен Агов: Днес няма военно решение в Газа, причината - "пренареждане на света в момента" . 11| 5434 |14.10.2023 След вота на недоверие: Борисов заплаши с нови избори, ако ПП-ДБ “не внимават с изказа” . 17| 8509 |12.10.2023 Вотът на недоверие: Ще оцелее ли кабинетът "Денков - Габриел"? /обзор/ . 2| 6290 |10.10.2023 Politico: Подаръкът на "Хамас" за Владимир Путин

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads