Реклама / Ads
60| 6911 |05.07.2011 ПОЛИТИКА

Цв. Цветанов: Имаме кандидат-президент и го пазим в тайна!

.
Цв. Цветанов
Има къртици в МВР; правят се договорки със скъпо платени адвокати; дават се бонуси на определени хора, разказа министърът и осведоми, че нещата били като във филма "Под прикритие".
 

Укоримо ли е според вас, ако започна да кръщавам операциите на МВР на имена на съдии, обяви по ТВ 7 министърът на вътрешните работи Цв. Цветанов в деня, когато МВР чества своя професионален празник.

Много по-важно е, когато се срещнеш с потърпевши от престъпления, да ги защитиш; аз се ръководя единствено от тази справедливост, добави той. Липсата на справедливост в последните 20 години създаде възможност адвокати и съдии да решават нещата от шумоленето, каза Цветанов. Реалността е тази, че има къртици в МВР, че се правят договорки със скъпо платени адвокати и бонуси, които се дават на определени хора, продължи той и осведоми, че нещата били като във филма "Под прикритие".

В МВР има над 100 досъдебни производства само за 2010 г.

Няма договорни отношения на МВР с конкретни криминални субекти, които да представляват дружествата, които са дарители на министерството, каза още Цветанов.

Всеки един сигнал и оперативна разработка, стигнала до определени резултати в контрабандата
, се реализира, осведоми още Цветанов.

Кандидатът ни ще бъде обявен в подходящия момент, не неглижираме кампанията, увери Цветанов. Имаме кандидат и го пазим в тайна, продължи той и отрече това да е премиерът. Т.нар. социолози Кънчо и Андрей имали сериозни интереси в община Балчик, каза Цветанов и добави, че двамата имали интерес ГЕРБ да подкрепи техния кандидат за кмет на Балчик, но това нямало да стане.

Всичко, което правим, е стратегическо планиране; пускаме на социологически проучвания определени кандидати, увери шефът на предизборния щаб на ГЕРБ. Безпочвено е да се коментира дали ГЕРБ ще се разпадне, ако Борисов стане президент, каза Цветанов. Изборът ни за президент ще е на база окончателно оформяне на позицията ни; няколко са вариантите, но няма да се ръководим от лични интереси. Борисов в момента е много силен като министър-председател; виждам отзивите в ЕС за него.

Пускайте Борисов, препоръча водещият Бареков.

България е парламентарна република, напомни Цветанов. Има кандидати за президент, които не са членове на ГЕРБ, но са част от проекта ни и ни симпатизират, заключи той.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 43| 7370 |24.06.2011 Цветанов: Кандидатът ни за президент - голяма изненада за сините . 6| 5440 |10.06.2011 ГЕРБ отивали към външен кандидат-президент . 59| 8957 |18.05.2011 Божидар Димитров - тайният кандидат-президент на ГЕРБ? . 7| 5277 |15.05.2011 Цв. Цветанов: Шенген трябва да бъде запазен

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads