Реклама / Ads
0| 4070 |19.03.2008 ПРЕДСТОЯЩО

Предстоящо на 20 март

.
Президентът връчва ордени; заседава МС за признаване на независимостта на Косово; оповестяват нагласите на българката към аборта; отбелязват Световния ден за борба с туберкулозата; представят аромати и вино от Българско гурме общество.
 

 

От 10.00 часа президентът Георги Първанов ще връчи орден “Стара планина” първа степен на извънредния и пълномощен посланик на Република Унгария у нас Йеньо Фаллер. В 11.00 часа президентът Георги Първанов ще връчи орден “Стара планина” втора степен на Негово Пресвещенство архиепископ Джузепе Леанца.

Редовното заседание на правителството ще се проведе от 10.00 часа. По време на заседанието ще бъде обсъден въпросът за признаване на независимостта на Косово.

От 9.00 часа ще се проведе заседание на Народното събрание.

В 9.00 часа в Изпълнителна агенция „Държавна собственост на Министерството на отбраната” - бул. „Цариградско шосе” № 111 ще бъдат обявени окончателните резултати от търга с тайно наддаване за продажба на системи от танко-огневи точки и легендировъчна техника.

Зам.-министърът на регионалното развитие и благоустройството Димчо Михалевски ще връчи договорите по проект “Подпомагане развитието на регионалния туризъм чрез подобрение на свързаната с него инфраструктура ”,Фаза 1. Церемонията ще се състои от 13.00 часа в зала „Пресцентър” на МРРБ.

От 10:00 часа в сградата на МИЕ на ул. „Славянска” № 8 заместник-министърът на икономиката и енергетиката Анна Янева, директорът на Дирекция „Политика по отношение на предприятията” в МИЕ Ели Анави и директорът на Изпълнителната агенция за малки и средни предприятия Станимир Бързашки ще представят условията за подкрепа на трансфера на знания към предприятия.

Четвъртата сесия на Деветия национален събор на Българския младежки Червен кръст ще заседава от 20 до 22 март т. г. в Националния учебно-логистичен център на БЧК в с. Лозен. Откриването на Четвъртата сесия на Деветия национален събор на Българския младежки Червен кръст ще бъде в 15.00 часа на 20 март в зала „Балкан” на НУЛЦ на БЧК - с. Лозен. Официални гости ще бъдат: председателят на БЧК - г-н Христо Григоров, генералният директор на БЧК д-р София Стоименова, зам.-генералният директор д-р Славита Джамбазова, Михаил Балабанов - зам.-председател на ДАМС.

От 11:00 часа в зала “Сердика” на Гранд Хотел София ще се проведе пресконференция на тема: „Нагласите на българката към аборта”.

В 15.30 часа в Института по онтропология на БАН на ул.Цариградско шосе № 73 проф.Йордан Йорданов ще представи и подари на директора на НИМ Божидар Димитров възстановен образ на цар Самуил, направен въз основа на неговия череп.

От 11 ч. в пресцентър "Глас" ще се състои среща с д-р Иван Митишев, управител на областния диспансер за пневмофтизиатрични заболявания, по повод Световния ден за борба с туберкулозата.

От 13.00 часа в Гранд Хотел София, зала “Триадица 2”, ще се състои първото тематично събитие на Българско гурме общество. То ще бъде под надслов „Аромати и вино от Българско гурме общество”.

В 9:30 часа в гр. Варна зам.-министър Надежда Захариева ще открие официално Национална кръгла маса „Библиотеката - мит и реалност”, която е организирана от Министерството на културата. В кръглата маса ще вземат участие експерти от Министерство на културата, от СУ „Св. Климент Охридски”, от Асоциация „Българска книга” и др.

От 13.30 часа в Гарнизонен стол Карлово ще бъде открита социална кухня за ветерани от воините и запасни военни.

Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3993 |18.03.2008 Предстоящо на 19 март . 0| 3861 |17.03.2008 Предстоящо на 18 март . 0| 4020 |16.03.2008 Предстоящо на 17 март . 0| 4040 |13.03.2008 Предстоящо на 14 март

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads