Реклама / Ads
0| 4042 |07.02.2008 ПРЕДСТОЯЩО

Предстоящо на 8 февруари

.
Заседава НС; организират кръгла маса на тема „Чуй детето”; обсъждат противодействието на престъпността, охраната на обществения ред и превенцията; обществено дебатират бюджета на Столична община за 2008г.
 

 

Народното събрание ще проведе редовното си заседание от 9 часа.

Министърът на труда и социалната политика Емилия Масларова ще участва в кръгла маса на тема „Чуй детето” от 10:00 часа, в Пресклуб БТА. По време на дискусията, организирана от общественици, журналисти и експерти, ще бъдат обсъдени въпросите, свързани с децата в неравностойно положение и отговорното родителство.
В дискусията ще участват Андрей Райчев, Георги Коритаров, Искра Радева, Биляна Траянова, Вивиана Асса, Христо Монов, Румен Леонидов и др.

В 13.30 ч. министър-председателят Сергей Станишев ще обсъди с ръководствата на работодателските организации готовността на бизнеса за реализация на проекти по оперативните програми “Развитие на конкурентоспособността на българската икономика” и “Развитие на човешките ресурси”. В дискусията ще участват министрите на икономиката и енергетиката Петър Димитров и на труда и социалната политика Емилия Масларова. След срещата ще има изявление за медиите.

В 15.30 часа Главна дирекция “Противодействие на престъпността, охрана на обществения ред и превенция” ще даде пресконференция. На срещата с медиите ще бъде представен годишният отчет на дирекцията за 2007 г.

Oт 13.00 ч. в сградата на КНСБ  ще се проведе Публичен дебат по разработения от група депутати Законопроект за изменение и допълнение на Закона за горите.

Организират обществено обсъждане на бюджета на Столична община за 2008 г. Бюджетът за 2008г осигурява развитие в предоставянето на публични услуги и осигурява реализирането на сериозна инвестиционна програма. Дискусията ще се проведе в 10 часа в зала 5 на Столична община.

Фирма „Новера”, собственик на дружествата - концесионери за чистотата на София, организира семинар по проблеми, свързани с почистването на столицата и инвестиционните намерения на компанията. Семинарът ще се проведе в х-л ”Ястребец” в курорта Боровец в рамките на два дни. По време на обучението ще бъде представени презентации на тема „Структура и организация на почистването на София от фирмите-концесионери” и „Инвестиционна програма на фирма „Новера”.

Партия ЛИДЕР организира пресконференция. Срещата ще се състои от 11:30часа в Капитанската зала на хотел „България”. На брифинга бъдат поставени въпроси, които касаят Бургас и теми от национално значение.

В 12 часа в БТА ще се проведе втори ден на семинара "Европейски регулаторни практики", организиран по програма ФАР.

8 февруари е последният срок, в който гражданите могат да платят данъка върху доходите по годишните декларации за облагане на доходите от 2007 г. с отстъпка по банков път, съобщиха от пресцентъра на Националната агенция за приходите. Това е така, тъй като е необходим поне един ден, за да пристигнат наредените средства по сметката на съответната териториална дирекция. Срокът за плащане на данъка с отстъпка изтича на 11 февруари, като НАП препоръчва в този ден плащането да се извършено в банков офис, разкрит в салоните за обслужване на Националната агенция за приходите.

 

Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4123 |06.02.2008 Предстоящо на 7 февруари . 0| 4193 |05.02.2008 Предстоящо на 6 февруари . 0| 4093 |04.02.2008 Предстоящо на 5 февруари . 0| 4033 |03.02.2008 Предстоящо на 4 февруари

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads