Реклама / Ads
0| 3305 |31.10.2016 Президентски избори 2016

Депутатът от ГЕРБ д-р Венка Стоянова: Да гласуваме за бъдещето на България с номер 17

.
Народният представител д-р Венка Стоянова, кметът на община Търговище д-р Дарин Димитров, общинският организационен секретар на партията Светлин Бонев и общинските съветници посетиха село Кралево. Десетки жители се бяха събрали в местното читалище, за да изразят подкрепата си към кандидат-президентската двойка на ПП ГЕРБ Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев.
 
„Като председател на Народното събрание Цецка Цачева е доказала, че може да бъде обединител. Двамата с вицеадмирал Манушев са доказали се във времето професионалисти, истински и земни хора. Нека да гласуваме за бъдещето на България с номер 17 в бюлетината“, призова жителите на Кралево народният представител д-р Венка Стоянова.

Кметът на общината д-р Дарин Димитров заяви, че предстоящите президентски избори са от изключителна важност за страната. „ България трябва да остане остров на спокойствието и  да запази стабилността, която е в момента, а това може да стане само ако гласуваме за Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев“, подчерта д-р Димитров. „ ПП ГЕРБ обещава толерантност между хората, а тя е в основата за успешна политика в страната. Ние не делим хората по пол, религия или партийна принадлежност, а работим в интерес на всички граждани“, каза още кметът на Търговище.

Общинският организационен секретар Светлин Бонев допълни, че Цецка Цачева има необходимия международен опит, за да представя България на най-високо ниво. „Ние заставане зад нашите кандидати и всеки български гражданин трябва да ги подкрепи, за да продължи страната ни своето европейско развитие“, каза Светлин Бонев.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3336 |31.10.2016 Евродепутатът Ева Паунова (ГЕРБ/ЕНП) се срещна с българи в Милано . 0| 3584 |30.10.2016 Евродепутатите от ГЕРБ/ЕНП Мария Габриел и Ева Паунова и депутатът Десислава Атанасова се срещнаха с българската общност във Валенсия . 0| 3569 |27.10.2016 Депутатът от ГЕРБ Ирена Соколова се срещна с представители на хората с увреждания

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads