Реклама / Ads
0| 3356 |04.11.2016 Президентски избори 2016

Иван Тотев: Да гласуваме в неделя за европейското развитие на Пловдив и на България

.
Иван Тотев
На 6-ти ноември 2016 г., Пловдив има отново шанса да затвърди авторитета си на дясната столица на България. Както и в страната, така и в града ни, през последните 10 години ПП ГЕРБ е печелила всички избори. И резултатите красноречиво говорят за модела и възможностите на ПП ГЕРБ, каза кметът на Пловдив инж. Иван Тотев.
 
Пловдив се развива; Пловдив е модерен и динамичен град, изпълнен с живот; Пловдив инвестира в нови индустрии, в образование; Пловдив полага огромни грижи за опазването и експонирането на богатото си историческо наследство; Пловдив е Европейска столица на културата 2019. Това развитие може да продължи само в една стабилна, уважавана и достойна България. За това в неделя е изключително важно да дадем своята подкрепа за достойните кандидати на ПП ГЕРБ за президент и вицепрезидент Цецка Цачева и Пламен Манушев“ – това заяви още областният координатор на партията и кмет на най-стария жив град в Европа инж. Иван Тотев.

Той отново подчерта, че Цецка Цачева е голям приятел на Пловдив и припомни, че неведнъж е доказвала това с присъствието си на важни за града събития, включително на Деня на Съединението и Празника на града.

В лицето на г-жа Цачева България има историческата възможност да избере първата жена-президент, да избере доказала се личност, професионалист и обединител“, каза още Иван Тотев. Той допълни, че в лицето на вицеадмирал Пламен Манушев страната ни ще има вицепрезидент, който 40 години е работил в Българската армия и  е защитавал националния интерес.
„Кандидат-президентската двойка на ПП ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев са изборът за европейско развитие на България. Нека ги подкрепим с № 17 в неделя, 6-ти ноември, призова още Иван Тотев.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 7584 |20.06.2022 Политологът Тончо Краевски: Провал на ПП ще върне електорат на ”Демократична България” . 1| 2809 |05.10.2021 Красен Станчев: Ще има политически последици за партии от ”Досиетата Пандора” . 0| 7456 |08.11.2016 Кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева ще се срещне със служители на предприятие в София . 0| 7688 |08.11.2016 Владимир Тошев, ГЕРБ - Видин: Не можем да позволим езика на омразата да бъде водещ там, където трябва да говорим за политики

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads