Реклама / Ads
0| 3375 |31.10.2016 Президентски избори 2016

Кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев ще посети област Благоевград

.
Благоевград
Кандидатът на ГЕРБ за президент на Република България Цецка Цачева, кандидатът за вицепрезидент Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще посетят област Благоевград на 01.11.2016 г. /вторник/.
 
Те ще бъдат придружавани от областния координатор на ГЕРБ в Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева, от евродепутатите от ГЕРБ/ЕНП Мария Габриел, Андрей Новаков и Андрей Ковачев, както и от депутатите Георги Андонов, Йордан Андонов и Димитър Танев.

В 09:30 часа Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще посетят новооткрития плувен басейн в Симитли /ул. „Христо Ботев“ №13/ и ще се разходят по двете новоасфалтирани улици в града – улица „Христо Смирненски“ и улица „Христо Ботев“.
 В 10:00 часа те ще проведат среща с жители на Симитли в спортната зала до стадион „Септември“. С тях ще бъде кметът на община Симитли Апостол Апостолов.
В 12:00 часа кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ и председателят на Националния предизборен щаб ще разговарят с директори на училища и учители, представители на НПО и бизнес средите в Банско. На срещата ще присъстват кметът на община Банско Георги Икономов и кметове на населени места от областта. Събитието ще се проведе в град Банско в хотел „Кемпински Гранд Арена“, улица „Пирин“ №96.
В 12:55 часа Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще се разходят в центъра на град Разлог /от офиса на ГЕРБ на ул. „Възраждане“16 по площад „Преображение“ и ул. „Екзарх Йосиф“, през парка/. С тях ще бъде Красимир Герчев – кмет на Разлог.
В 13:15 часа кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ и Цветан Цветанов ще посетят шивашка фирма „Димана Ф“, която се намира в индустриалната зона на града.
В 15:00 часа те ще посетят фирма „Инфинито 99” в Якоруда. Срещата ще се проведе в индустриалната зона в града, ул. „Трещеник“.
В 16:15 часа Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще бъдат в Белица. Те ще се срещнат с членове и симпатизанти на ГЕРБ на градския площад /при лошо време – читалище „Георги Тодоро“, ул. „Вл. Поптомов“ №95/
В 18:00 часа започва основното предизборно мероприятие на ГЕРБ в Благоевград. В 18:30 часа на площад „Георги Измирлиев –Македончето“ /при лошо време – зала „Скаптопара“, кв. „Запад“ №18/ председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов ще представи пред гражданите на Благоевград кандидатите на ГЕРБ за президент и вицепрезидент на Република България Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев.  На събитието ще присъства кметът на Благоевград Атанас Камбитов.
Участници в концерта в Благоевград ще бъдат Пламен и Иво, Михаела Маринова и Дара от Х фактор, група „Rewind”, Поли Генова, Веселин Маринов, „Българе“, Трио Сопрано и Уникалните гласове.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3639 |31.10.2016 Цачева в Брацигово: Младите хора трябва да могат да се реализират успешно в България . 0| 3407 |31.10.2016 МГЕРБ - Пловдив с инициатива в подкрепа на Цецка Цачева и Пламен Манушев . 0| 3341 |31.10.2016 Цачева в Пещера: Като президент аз ще бъда коректив на държавните и местните власти

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads