Реклама / Ads
0| 3288 |12.10.2016 Президентски избори 2016

Николай Мелемов: Президентските избори са много важни за развитието и стабилността на държавата

.
Партия ГЕРБ е най-голямата политическа сила в България и няма по-подготвена от нея за предстоящите избори. Единственият ни противник в този вот е апатията. Това заяви по време на областно събрание на ГЕРБ в Смолян кметът на града и областен координатор на партията Николай Мелемов.
 

„Стратегията ни в тази кампания е отново срещи „очи в очи“ с хората, защото за нас е важно те да се мобилизират и да упражнят своето право на глас. Тези избори са много важни за развитието и стабилността на държавата“, заяви Мелемов. 

 

Според общинския ръководител на ГЕРБ в Златоград Недялко Славов издигнатият от партията кандидат за президент Цецка Цачева е най-добрият избор. „Цачева притежава лична харизма и всички, които се срещат отблизо с нея, го знаят. Тя не поставя прегради в общуването с хората, изключително земен човек е, с голяма душа. Изборът й ще гарантира стабилното развитие на държавата“, посочи Славов и изрази очакване хората да препотвърдят избора си за ГЕРБ там, където партията има избран кмет на община.

 

„Много е важно правителството да не подава оставка, защото догодина тръгват всички важни проекти за общините. Дори да спечелим следващите парламентарни избори, ще възникне вакуум, който много трудно може да се навакса в мандата на местната власт. Затова, в тази връзка, президентските избори не са чисто президентски. Те са и лично предизвикателство за нас“, каза той.

 

„Целта ни е да сме първа политическа сила на президентските избори в област Смолян“, подчерта  Недялко Славов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3339 |11.10.2016 Вицеадмирал Манушев: Не трябва да подценяваме президентските избори . 0| 3318 |11.10.2016 Цветанов: Президентските избори ще бъдат оценка за работата на правителството . 0| 3416 |10.10.2016 Цветан Цветанов в Ихтиман: Кандидатите на ГЕРБ се връщат при хората и след изборите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads