Реклама / Ads
0| 3101 |25.10.2016 Президентски избори 2016

Цачева в Стралджа: Като президент ще подкрепям усилията на местната власт

.
Кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов започнаха днешното си посещението в област Ямбол с работна среща в Община Стралджа. На разговора присъстваха кметът на Ямбол и областен координатор на ГЕРБ Георги Славов, кметът на Стралджа Атанас Киров, народният представител от ГЕРБ Иван Чолаков и екипът на Община Стралджа.
 
Кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева пое ангажимент, че като президент ще бъде посредник между местната, изпълнителната и законодателната власт. „Ще подкрепям усилията на местната власт, за да продължава да работи в интерес на хората. Ще работя с всички институции така, както съм го правила досега като председател на Народното събрание“, обясни Цачева. Тя заяви, че най-важното е България да бъде съхранена като фактор на стабилност и сигурност в региона  в Европа.

„Ние искаме Цецка Цачева и вицеадмирал Манушев да са президент и вицепрезидент на всички български граждани. Убеден съм, че ще работят в интерес на хората. Те ще гарантират стабилността, от която държавата ни се нуждае в момента“, обясни зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

По време на срещата кметът на Стралджа Атанас Киров представи проблемите, които има общината и бяха обсъдени какви са вариантите за тяхното разрешаване. Атанас Киров заяви, че подкрепя напълно кандидатурата на Цецка Цачева и Пламен Манушев за президент и вицепрезидент на България. По думите му, кандидат-президентската двойка на ГЕРБ е без алтернатива.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3660 |24.10.2016 Цецка Цачева в Сливен: Ще работя за модерна, образована и просперираща България . 0| 3466 |24.10.2016 Кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов ще посетят област Ямбол . 5| 7006 |03.11.2016 Обръщение на кандидат президента Жорж Ганчев към нацията

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads