Четвъртък, 19 Октомври 2017, 06:41
Frognews
0| 3115 |10.10.2016

Цачева в Долна баня: България трябва да бъде фактор на сигурност в региона и в Европа

.
Долна баня
Здравата основа, на която стъпваме с вицеадмирал Пламен Манушев, са всички резултати от работата на ГЕРБ и правителството на Бойко Борисов в цялата страна. Затова днес с високо вдигната глава искаме вашата подкрепа и гарантираме, че ще бъдем справедливите президент и вицепрезидент. Това заяви кандидатът на ГЕРБ за президент на Република България Цецка Цачева пред жителите на Долна баня.
„Попитах кметът на Долна баня Владо Джамбазов как заслужава доверието на хората толкова години и той ми каза, че можеш да излъжеш само веднъж, но втори път хората няма да ти повярват. Това е силата на истинската народна партия ГЕРБ – ние работим в интерес на гражданите, чуваме техните проблеми и търсим решения не само по време на избори, но и след изборите. Не делим хората и за нас са важни всички населени места в цялата страна“, каза Цачева.

Кандидатът на ГЕРБ за президент подчерта, че България има нужда да продължи да се развива в стабилна обстановка, да бъде фактор на стабилност и сигурност в региона и в Европа. „Българските власти пазят по категоричен начин границите на България и външните граници на Европейския съюз. Премиерът Борисов направи така, че проблемите с бежанците да бъдат общоевропейски въпрос и да се решават заедно от общността. Доказателството за това са отпуснатите от Европейската комисия 160 милиона евро за охрана на външната граница на ЕС, които страната ни получи благодарение на усилията на Бойко Борисов“, аргументира се Цецка Цачева. Тя подчерта още, че като президент ще се води от принципите на справедливостта, върховенството на законите и Конституцията и ще работи в диалог с институциите за гарантиране на стабилността и сигурността в България.

Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев поздрави жителите на Долна баня и им благодари за гостоприемството, с което хората посрещат него и Цецка Цачева. „Само г-жа Цачева може да бъде истинският обединител на нацията. Така както тя се наложи като диалогичен и перфектен председател на Народното събрание, съм сигурен, че ще го направи и като президент. След като Цецка Цачева беше два мандата председател на парламента е съвсем логично да стане и първата жена президент на България“, подчерта вицеадмирал Манушев.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. Кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева ще се срещне със служители на предприятие в София 0| 6231 |08.11.2016 . Владимир Тошев, ГЕРБ - Видин: Не можем да позволим езика на омразата да бъде водещ там, където трябва да говорим за политики 0| 6336 |08.11.2016 . Ген. Радев: Цачева се опитва да превърне личната си загуба в национална трагедия 10| 10714 |07.11.2016 . Ген. Радев: В безсилието си опонентите ми търгуват със страха 0| 6310 |07.11.2016

КОМЕНТАРИ

Реклама
Реклама
Реклама

БЛОГОВЕ

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия

Разбрах