Реклама / Ads
0| 3521 |02.11.2016 Президентски избори 2016

Цачева в Дупница: С Пламен Манушев винаги сме отстоявали националния интерес на България

.
Направеното от ГЕРБ и правителството на Бойко Борисов е за всички български граждани, не само за симпатизантите на партията. Постигнатото е видимо във всяко населено място в България и всичко го признават. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева пред жители на Дупница. По думите й, предимството, което имат с вицеадмирал Пламен Манушев пред другите президентски двойки, е опитът им и самочувствието, което имат като кандидати, издигнати от истинската народна партия ГЕРБ.
 

Цачева обясни, че когато е станала председател на Народното събрание е поела ангажимент парламентът да бъде прозрачен и отворен към гражданите. „Днес парламентът е най-достъпната институция. Ежедневно съм се срещала с десетки граждани, делегации, неправителствени организации и чужденци. Явлението да се гласува с чужда карта остана завинаги в историята. Като председател на българския парламент винаги съм успявала да постигам диалог и баланс между различните партии, въпреки различията. Този опит, който придобихме с Пламен Манушев в Народното събрание, ще ни бъде полезен и в президентството. Ние винаги сме отстоявали националния интерес на България. Никога не сме разделяли хората по пол, възраст и вероизповедание, защото всички ние сме част от единната българска нация“, категорична бе Цецка Цачева.

 

Според кандидата на ГЕРБ за президент изборите на 6-ти ноември са избор на ценности. „Трябва да удържим ориентацията на България – евроатлантическият път и европейските ценности. Те са без алтернатива. Нямаме право да допускаме повече експерименти като Орешарски, които фалира КТБ и спря еврофондовете“, каза Цачева.

 

По думите й, обществото има нужда от справедливост. „Като президент аз ще направя всяка промяна, която е в интерес на гражданите на България. Бъдете сигурни, че ако се прави опит за политика, която не среща одобрението на гражданите, аз ще бъда коректив и ще реагирам със средствата, позволени ми от закона и Конституцията“, подчерта Цецка Цачева.

 

„Убеден съм, че България ще има жена президент и това ще бъде Цецка Цачева. Тя има нужните опит и ерудиция. Цачева е добър политик, държавник и човек. Трябва да се обединим около общи национални идеи. Националните приоритети трябва да бъдат над политическите борби. Направили сме верния избор, поемайки по пътя на Европа с партньорите ни от ЕС и НАТО. Трябва да продължим по пътя на развитие на България. С избора на Цецка Цачева за президент, ще имаме мирна и просперираща държава. Сънародниците ни, които живеят извън България, ще видят, че нещата се подобряват и ще се върнат отново тук“, заяви кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев.

 

Найден Найденов, който е треньор на волейболния отбор „Марек Юнион-Ивкони“ и бивш треньор на националния отбор по волейбол пожела успех на кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ и заяви: „С момчетата от отбора ви подкрепяме“. Найденов подари на Цачева и Манушев тениски на отбора „Марек Юнион-Ивкони“ с номер 17. Волейболният треньор   благодари на правителството на Бойко Борисов за новоизградената спортна зала в Дупница.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3291 |02.11.2016 Цветанов в Дупница: Единствената цел на политическите ни опоненти е да унищожат ГЕРБ . 0| 3508 |02.11.2016 Цецка Цачева ще дари книги в подкрепа на инициативата на МГЕРБ-Петрич по повод Деня на народните будители . 0| 3429 |02.11.2016 Цецка Цачева в Сандански: Стабилността на държавата гарантира успешното развитие на бизнеса и сигурните доходи на хората

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads