Реклама / Ads
0| 3345 |13.10.2016 Президентски избори 2016

Цачева в Дряново: Доверието на хората се оправдава с дела, а не с думи

.
Днес страната ни е фактор на стабилност и сигурност в региона и в Европа, благодарение на успешното правителство на Бойко Борисов. България трябва да съхрани добрия си облик пред Европа и света. За мен и вицеадмирал Пламен Манушев това е основен приоритет. Това заяви кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева пред жители на Дряново.
 

„Всеки ден като президент и вицепрезидент на България ние ще работим в интерес на всички български граждани, без значение къде живеят или работят. Вярвам, че всеки българин трябва да бъде горд с развитието на страната ни. Заставаме с лицата си пред вас, за да поискаме подкрепата ви. Ние ще върнем даденото ни доверие не с думи, а с дела“, подчерта Цецка Цачева.

 

Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев обясни, че от резултата на предстоящите президентски избори зависи запазването на стабилността на държавата. „Европейският път на развитие няма алтернатива, България трябва да продължи да се движи по него. Предстои ни исторически избор, защото за първи път България ще има президент жена и това ще бъде Цецка Цачева – най-достойният избор“, заяви Манушев.

 

Кметът на Дряново Мирослав Семов подчерта, че Цецка Цачева е доказал се обединител. Семов покани Цачева като официален гост на празника на великия дряновец Кольо Фичето догодина, в качеството й на президент на България. От своя страна, Цецка Цачева обеща лично да поеме патронажа на тържествата, като подчерта, че строителните постижения на Кольо Фичето са историческа ценност за страната ни.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3435 |13.10.2016 Цветанов в Дряново: ГЕРБ гради мостове към всички български граждани . 0| 3532 |13.10.2016 Цачева и Манушев ще посетят област Плевен . 0| 3604 |13.10.2016 Цецка Цачева в Севлиево: За мен най-важен е дебатът с хората в цялата страна

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads