Реклама / Ads
0| 3528 |28.10.2016 Президентски избори 2016

Цачева в Кърджали: Няма да допусна българския народ да бъде разделян и противопоставян

.
Никога не съм делила хората, защото за мен няма значение какви са нашите имена, религии, образование или етнос. Всички ние, гражданите на България, олицетворяваме единството на българската нация. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент на България Цецка Цачева по време на основното предизборно мероприятие на ГЕРБ в Кърджали.
 
Тя посочи, че има кандидатпрезидентски двойки, които са изградили предизборните си кампании на отрицание и всяване на страх сред обществото. „Питам Корнелия Нинова и поддържаната от БСП двойка Румен Радев и Илияна Йотова – кога са искрени? Когато твърдят, че българското правителство не може да охранява ефективно границите си, когато настояват, че не трябва да допускаме бежанци в страната, или когато евродепутатите от БСП и ДПС гласуват резолюция в Европейския парламент в Страсбург, която има точно обратния смисъл. Как Корнелия Нинова ще привиква лидера на ПЕС Сергей Станишев за да й дава обяснения – пред нея ли той ще се отчита, или тя на него? Как ще се доверят българските граждани на тези хора, които не могат да сложат ред дори в собствената си партия. Те не могат да носят отговорност“, категорична бе Цачева.
Цецка Цачева заяви, че европейските партньори на България признават, че страната ни пази надеждно външната граница на Европейския съюз. „Правителството на Бойко Борисов подхожда отговорно към сигурността на българските и на всички европейски граждани“, посочи тя.
Кандидатът на ГЕРБ за президент съобщи пред жителите на Кърджали добрата новина от деня. „Френската компания „Тотал“ е открила находища на нефт в блока "Хан Аспарух" в Черно море. Правителството на Бойко Борисов направи така, че за първи път България да не бъде зависима от други държави, да имаме собствено българско находище. По този начин ще постигнем енергийна независимост, диверсификация. Това е част от националната сигурност на страната. Бяха положени много усилия в тази посока“, обясни Цецка Цачева.
Цачева посочи като свой приоритет образованието и сигурността. „Искам да видя българската нация единна, образована и просперираща. Няма да допусна българския народ да бъде разделян и противопоставян. Ще уважавам всички хора в страната ни, защото вярвам, че всички ние носим България в сърцето си“, каза тя.
Относно българите в чужбина кандидатът на ГЕРБ за президент заяви: „Много от нашите деца и близки хора са извън границите на България. Аз вярвам, че заедно ще направим така, че страната ни да бъде толкова мощна икономически, че те да се завърнат при нас.“
Цецка Цачева заяви, че с вицеадмирал Пламен Манушев ще работят за независим и справедлив български съд. „Всички ние искаме стабилна държава. Искаме сигурност за нашите домове, искаме да образоваме децата си, за да се грижим за възрастните си родители, баби и дядовци. Страната ни трябва да продължи да противодейства успешно на корупционните практики. Когато институциите работят и няма политически кризи, това е в интерес на хората.  Ако ни се доверите, ще дадете гласа си за една президентска двойка, която ще настоява за справедливост и равенство сред българските граждани“, категорична бе Цачева.
Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов се обърна към жителите на Кърджали с думите: “Вие сте достойни и силни хора, вие сте истински демократи. Демокрацията я има в Кърджали с ГЕРБ“. По думите му, ГЕРБ е доказала, че е истинската алтернатива на ДПС в смесените региони. „СДС и БСП не изпълниха ангажимента си да бъдат до вас. Силата на ГЕРБ е, че обединява, а не разделя хората. Вашият депутат Цвета Караянчева представлява интересите ви в българския парламент най-добре. Цвета се бори, за да решава проблемите. Никога не сме поставяли като въпрос кой от коя община е или каква религия изповядва. Доказахме, че работим за просперитета на Кърджали и  на всички други населени места в страната. Правителството на Бойко Борисов не дели хората и общините на наши и ваши“, подчерта Цветанов.
Цветан Цветанов подчерта, че за 10 години ГЕРБ има десет национални победи. „С победата ни на президентските избори ще дадем гаранция за продължаване на започнатото. Бюджетът трябва да остане стабилен, за да има повече приходи и да се отпускат повече средства за общините. Това може да стане като има стабилна изпълнителна власт и работещи народни представители“, каза той. Цветанов подчерта, че силата на ГЕРБ е, че разполага с много можещи и знаещи хора.
Според зам.-председателя на ГЕРБ следващият президент в лицето на Цецка Цачева няма да разделя нацията. „България ще бъде силна и единна, когато имаме президент и вицепрезидент Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев. Трябва да спечелим изборите на 6-ти ноември убедително с номер 17 в бюлетината“, каза още Цветан Цветанов.
Областният координатор на ГЕРБ в Кърджали и народен представител Цвета Караянчева заяви, че за 10 години ГЕРБ в Кърджали е направила така, че площадът днес да е пълен. „Толкова много сърца и очи ни казват „победа“. На 6-ти ноември изборът е за бъдещето на България. Трябва да сме силни, ясни и категорични. Предложението, което направи истинската народна партия ГЕРБ в лицето на Цецка Цачева и Пламен Манушев, е силното решение. Цачева има качествата и е позната  в Европа и в света. Дори опозицията я чака да се върне в парламента, но ние ще я направим президент“, категорична бе Караянчва.
По думите й, Цецка Цачева е успяла да обедини осем парламентарни групи в Народното събрание и е направила така, че да има 204 гласа, с които да бъде проведена съдебната реформа. „Трябва ни човек обединител, който не дели хората и това е г-жа Цачева. Вицеадмирал Пламен Манушев е посветил живота си в служба на родната. Той е истински патриот, работил в екип години наред, пазил морските граници на родината. ГЕРБ говори с всеки и предлага реални политики, ние не притискаме никого. Да гласуваме с разум и със сърцата си“, призова хората Цвета Караянчева.
„Нисък поклон към всички мъже, служили в 40-ти беломорски полк и в 39-ти Солунски полк. Поклон пред войните от 87-ми артилерийски полк и17-ти инженерен батальон. Славен боен път са изминали вашите дядовци от Беломорието. Те са умирали, за да защитят България, воювали са всички заедно. Тогава България е била силна и единна“, обясни кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев.
Той подчерта, че България трябва да продължи по европейския път, по който е поела. „Наредихме се наравно с европейските народи, трябва да продължим напред. На карта е заложена стабилността на нашата държава. Трябва да продължим уверено с работещо правителство, с президент, който може да подходи отговорно и да осигури тази стабилност – това е Цецка Цачева. Подкрепете  ни с номер 17 в бюлетината. България трябва да остане мирна и просперираща“, каза още вицеадмирал Манушев.  
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3571 |28.10.2016 Цачева, Манушев и Цветанов ще посетят област Смолян . 0| 3451 |28.10.2016 Цачева и Пламен Манушев запалиха свещ в Манастирския комплекс „Св. Йоан Предтеча” в Кърджали . 0| 3417 |28.10.2016 Цачева в село Кьосево: Президентът олицетворява единството на нацията по Конституция и по вътрешно убеждение

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads