Реклама / Ads
0| 3215 |31.10.2016 Президентски избори 2016

Цачева във Велинград: Ще работя за просперираща България, в която жизненият стандарт се повишава

.
Ще работя за просперираща България, в която жизненият стандарт се повишава. Ще работя за една подредена и уважавана държава. Такава България искаме да оставим на следващите поколения.
 

Това зави кандидатът на ГЕРБ за президент  Цецка Цачева по време на среща с граждани във Велинград. „Ние с вицеадмирал Пламен Манушев сме хора, които винаги досега са работили в интерес на всички български граждани. Подкрепете ни на 6-ти ноември с номер 17 в бюлетината“, призова присъстващите Цачева.

Кандидатът на ГЕРБ за президент обясни, че чрез манипулативните си твърдения и внушения опонентите на партията целят да предизвикат дестабилизация в държавното управление.  „Помним какво се случи по време на управлението на Пламен Орешарски, подкрепен от БСП и ДПС. Не можем да допуснем това да се повтори. Не трябва да се преминава границата на противопоставянето, защото политическите кризи работят срещу интереса на хората“, подчерта Цецка Цачева. По думите й, има осезаеми резултати в цялата страна тогава, когато държавните институции и местната власт работят в синхрон.

Цачева припомни, че по Конституция президентът олицетворява единството на нацията. „Богатството на нашата нация е в многообразието. Работила съм добре с хора от различен пол, етнос, възраст и гражданство. Винаги в досегашната ми дейност като председател на Народното събрание съм се стремяла да градя мостове и да обединявам различните мнения“, обясни още Цецка Цачева.

Кандидатът за вицепрезидент от ГЕРБ вицеадмирал Пламен Манушев заяви, че националната сигурност на България е гарантирана, защото правителството на Бойко Борисов и отговорните институции пазят отговорно външната граница на ЕС. „Българското правителство и премиерът Борисов положиха много усилия за охраната на границата ни с Турция. Бойко Борисов убеди Европа, че това е общоевропейски проблем. Страната ни ще продължи да бъде стабилна, просперираща и силна, само ако на  шести ноември изберем Цецка Цачева за президент“, категоричен бе Манушев. Той увери жителите на Велинград, че заедно с Цецка Цачева ще настояват да продължи модернизирането на българската армия.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов призова жителите на Велинград да гласуват с номер 17 в интегралната бюлетина. По думите му, Цецка Цачева и Пламен Манушев са достойни хора с много опит и професионални качества, които ще работят в интерес на всички български граждани. „През последните десет години Цецка Цачева нито за миг не се промени към хората, няма да го направи и като президент. Вицеадмирал Манушев е изключително достоен български офицер с 40-годишен стаж. Нужната ни е подкрепата на всички български граждани на 6-ти ноември, за да гарантираме сигурността и стабилността на България“, подчерта Цветанов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3504 |31.10.2016 Цветан Цветанов в Септември: Гласувайте за Цецка Цачева и Пламен Манушев, за да продължи България да се движи по пътя на стабилността . 0| 3287 |31.10.2016 Цачева: С постоянен диалог и сътрудничество можем да направим крачка напред в борбата с насилието над жени и деца . 0| 3318 |31.10.2016 Жителите на Войвода подкрепиха кандидат-президентската двойка на ПП ГЕРБ Цачева-Манушев

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads