Понеделник, 23 Октомври 2017, 13:00
Frognews
0| 2461 |19.10.2016

Цачева: Като президент ще работя за една по-образована и богата българска нация

.
Важно е институциите да насърчават връзката между образованието, технологиите и бизнеса. Като президент ще работя за една по-образована и богата българска нация, защото само така можем да вървим редом до останалите европейски народи. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева по време на посещение в шивашка фирма в Русе. Тя обясни, че вече са предприети важни законодателни мерки с цел реформа в образователната система.

„Дуалното обучение е важно, за да излизат младите хора с умения, за да придобият необходимата дисциплина и да изпълняват практическа дейност на  работното си място. Моята амбиция, която съм отстоявала и като председател на Народното събрание, е да се насърчават предприемчивите българи от страна на местната власт и държавата, трябва да има една благоприятна данъчна среда“, каза Цачева.

Според кандидата на ГЕРБ за президент е важно и продължаването на съдебната реформа, за да бъде страната ни предвидима в това отношение за инвеститорите.  „Важно е да има справедливост, всички производства да бъдат прозрачни и да се отчитат редовно пред държавата. Като президент и вицепрезидент с Пламен Манушев ще настояваме пред компетентните институции това да се случва“, подчерта Цачева и заяви, че тя ще бъде гарант за спазването на европейските и демократичните ценности в България.

 

„Видели сме само добро от сътрудничеството на страната ни с ЕС и НАТО. Трябва да продължим посоката на развитие на страната ни, защото се разкриват работни места, нивото на безработицата пада, Русе и другите български градове се преобразяват“, категорична бе Цецка Цачева.

 

 Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов заяви, че ГЕРБ иска да продължи да променя средата за живот в страната. „Трябва да ни подкрепите и на тези избори, за да продължи най-добрата социална политика на правителството на Бойко Борисов – Националната програма за енергийна ефективност. В Русе има 64 блока, които предстои да бъдат санирани. Премиерът Борисов пое ангажимент правителството да осигурява всяка година по 1 милиард годишно за продължаване на Програмата. Както преди една година дадохте подкрепата си  за кметът Пламен Стоилов,  сега отново трябва да ни гласувате доверие на 6-ти ноември с номер 17 в бюлетината за президент и вицепрезидент Цецка Цачева и Пламен Манушев. Те ще гарантират стабилността и сигурността в страната“, категоричен бе Цветанов.

 

Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев призова работещите във фирмата да гласуват, защото изборът за президент и вицепрезидент е много важен за бъдещето на България. „Европейското ни бъдеще е заложено на карта, не трябва да позволяваме държавата ни да бъде дестабилизирана – това ще спре развитието на бизнеса и европейското финансиране“, заяви вицеадмирал Манушев.

 

Според собственика на предприятието Ахим Байерл има голям прогрес в последните години в България. „Има дълъг път за извървяване, но това е правилната посока на развитие за страната ви“, заяви той. 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. Кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева ще се срещне със служители на предприятие в София 0| 6237 |08.11.2016 . Владимир Тошев, ГЕРБ - Видин: Не можем да позволим езика на омразата да бъде водещ там, където трябва да говорим за политики 0| 6341 |08.11.2016 . Ген. Радев: Цачева се опитва да превърне личната си загуба в национална трагедия 10| 10719 |07.11.2016 . Ген. Радев: В безсилието си опонентите ми търгуват със страха 0| 6311 |07.11.2016

КОМЕНТАРИ

Реклама
Реклама
Реклама

БЛОГОВЕ

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия

Разбрах