Реклама / Ads
0| 3215 |26.10.2016 Президентски избори 2016

Цачева в Казанлък: Ще настоявам да има равни условия за едрия и средния бизнес

.
Като президент и вицепрезидент на България с Пламен Манушев ще настояваме за равни условия за развитие на едрия и средния бизнес – това е наш приоритет. Важен фактор за бизнеса е политическата стабилност. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева по време на среща с представители на местния бизнес в Казанлък. Тя подчерта, че когато политиците спорят, държавата влиза във въртележка на служебни правителства и несигурност. Според Цачева, това влияе неблагоприятно на всички граждани и бизнесът го усеща най-силно.
 

Кандидатът на ГЕРБ за президент посочи, че сивият сектор силно притеснява развитието на бизнеса. „Новият Закон за обществените поръчки е силна гаранция за равнопоставеност. Вярвам, че новите заложени механизми за контрол ще доведат до преодоляване на корупционните схеми. Когато се вижда от всички, че държавата си е на мястото, тогава и представителите на бизнеса не си помислят да заобикалят закона“, обясни Цецка Цачева.

 

Като свои приоритети Цачева посочи създаването на благоприятни условия за бизнеса и благоприятна данъчна среда. „Трябва да има справедливост и работеща съдебна система. При срещите, които съм провеждала с чуждестранни представители, те винаги са се интересували има ли законови гаранции при търговски спорове, има ли ясни правилата при подобен съдебен процес. Това е важно за инвеститорите. Никой не ни вярваше, че ще направим законодателни промени, които ще доведат до една по-справедлива и работеща съдебна система. Направихме го и към онзи момент това бяха максимално възможните промени. Като президент ще настоявам за продължаване на съдебната реформа, защото това е важно както за българските граждани, така и за инвеститорите“, подчерта Цецка Цачева.

 

По думите й, България трябва да продължи да се възползва по най-добрия начин от членството си в ЕС и НАТО. „Имаме доверието на нашите европейски партньори, които признават, че пазим добре външната европейска граница“, обясни още Цачева.

Според кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев Казанлък е много необикновен град, защото е един от малкото градове, които е запазил индустрията си.  По думите му, заводът „Арсенал“ е най-големият работодател в България. „Политическата стабилност е най-важният фактор за развитие на бизнеса, стабилни доходи и привличане на инвестиции“, подчерта вицеадмирал Манушев.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3245 |26.10.2016 Цветан Цветанов в Казанлък: Политическата стабилност е важна за бизнеса . 0| 3761 |26.10.2016 ГЕРБ-район „Възраждане“: Позитивната кампания на Цачева и Манушев е доказателство за уважение към избирателите . 0| 3468 |25.10.2016 Цачева в Ямбол: Ще настоявам за продължаването на модернизацията на българската армия

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads