Реклама / Ads
0| 3439 |15.10.2016 Президентски избори 2016

Цачева и Манушев се срещнаха с общинските ръководители на ПГЕРБ във Велико Търново

.
Kандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев, председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова и кметът Даниел Панов проведоха работна среща с общинските ръководители на Предприемачи ГЕРБ в област Велико Търново.
 

На срещата присъства и областният лидер на ПГЕРБ във Велико Търново Атанас Парушев. По време на събитието бяха обсъдени възможностите за развитие на малкия и средния бизнес в областта и в страната, подобряващата се ситуация с нивата на безработицата в страната и  необходимостта от създаване на квалифицирани кадри за нуждите на бизнеса.

Цецка Цачева подчерта, че е нужно всички държавни институции да подпомагат развитието  на бизнеса, образованието и науката в страната. „ Като президент ще подкрепям всички иновативни решения в образованието, за да може инвестициите, които правим в обучението, да се върнат през бизнеса в обществото“, обясни Цачева. По думите й, държавата трябва да насърчава развитието на науката.

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова представи възможностите за кандидатстване по европейски програми. По думите й, българският бизнес е сред най-добре представящите се в ЕС по отношение на използването на инструментите на ЕС за финансиране на малки и средни предприятия (МСП).

„Силата на ГЕРБ е в това, че сме обединени – отборът ни е изключително силен и последователен на местно, национално и европейско ниво. Разполагаме с изключително способни и квалифицирани кадри, с много добри идеи за иновации и развитие на бизнеса в България“, заяви Цветан Цветанов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3384 |15.10.2016 Цачева и Манушев разговаряха с десетки жители и гости на Велико Търново . 0| 3433 |15.10.2016 Цачева, Манушев и Цветанов ще посетят Търговище . 0| 3363 |15.10.2016 Цецка Цачева в Свищов: Ще продължим да градим стабилна България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads