Реклама / Ads
0| 3392 |14.10.2016 Президентски избори 2016

Цачева в Тръстеник: Ще оправдаем доверието на всички български граждани

.
С вицеадмирал Пламен Манушев получихме доверието на най-силната, на истинската народна партия – ГЕРБ. Обръщаме се към всички български граждани с лицата си и заявяваме, че ако ни гласуват доверие, ние ще го оправдаваме всеки ден като президент и вицепрезидент на България.
 

Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева пред жители на Тръстеник. „В президентската надпревара, ние с вицеадмирал Манушев стъпваме върху основните на постигнатото от ГЕРБ и правителството на Бойко Борисов – то е за всички българи“, посочи Цачева. По думите й, по време активната кампания, която провеждат в момента, те срещат доверие и подкрепа от страна на хората във всички населени места. „С вицеадмирал Манушев няма да пожалим сили и време, за да оправдаем това доверие, но ни е нужна активността на всички български граждани, защото президентът е президент на всички. Президентът е призван да работи за единението на целия български народ. Затова ние искаме подкрепата на всички хора – дори и на тези, които са разочаровани от  политиката. Защото основното, което ни обединява е, че всички ние сме българи и желаем доброто развитие на България“,  обясни Цецка Цачева.

Тя призова жителите на Тръстеник и на област Плевен да я подкрепят и да участват активно с гласа си на изборите на 6-ти ноември. „Тук се чувствам като у дома си. Разчитам много на Вас, защото сме земляци“, каза Цецка Цачева.

Кандидатът за вицепрезидент вицеадмирал Пламен Манушев поздрави жителите на Тръстеник като изказа добрите си впечатления от днешните си срещи. „Много съм впечатлен от днешната обиколка, тъй като за първи път в Тръстеник поднасям цветя пред паметник на загиналите герои от войните. Благодаря, че тачите паметта на героите на България. Важно е да помним историята си. Ние с Цецка Цачева ще работим за обединението на нацията“, посочи Пламен Манушев.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 7598 |20.06.2022 Политологът Тончо Краевски: Провал на ПП ще върне електорат на ”Демократична България” . 1| 2812 |05.10.2021 Красен Станчев: Ще има политически последици за партии от ”Досиетата Пандора” . 0| 7468 |08.11.2016 Кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева ще се срещне със служители на предприятие в София . 0| 7689 |08.11.2016 Владимир Тошев, ГЕРБ - Видин: Не можем да позволим езика на омразата да бъде водещ там, където трябва да говорим за политики

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads