Четвъртък, 19 Октомври 2017, 04:39
Frognews
0| 2577 |22.10.2016

Цачева във Вълчи дол: Ще гарантирам синхрона между държавните институции и местната власт

.
ГЕРБ провежда кампанията си в диалог с хората, защото ние вярваме, че всички български граждани са неделима част от нацията ни. Трябва да вървим ръка за ръка за да има синхрон между държавните институции и местната власт. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева пред жителите на Вълчи дол. Тя обясни, че обновените улици, новите площади, пречиствателни станции и училища са за всички български граждани.
„Имаме нужда от стабилност и сигурност на държавните институции, за да изучим децата си, за да се грижим за родителите си, да живеем спокойно. Като президент аз ще работя за образована, просперираща нация в сигурна и стабилна държава“, каза Цачева.
Кандидатът на ГЕРБ за президент бе категорична, че страната ни се нуждае от  активна и балансирана външна политика, която да отстоява преди всичко националните интереси. „Гласът на България винаги трябва да се чува високо сред европейските ни партньори и съюзниците ни в НАТО, защото няма държава, която да може да се справя сама в тази трудна обстановка. Благодарение на стабилното правителство на Бойко Борисов, страната ни получи 160 млн. евро за охрана на границите. Като външна граница на ЕС България трябва да гарантира сигурността на всички граждани на Европа“, подчерта Цецка Цачева.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов обясни, че ГЕРБ седи зад най-достойната президентска двойка в лицето на Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев. „Ние доказахме, че можем да носим отговорност. Победата на президентските избори ни е необходима, за да може България да продължи да се движи по европейския път на развитие. Благодаря на хората от област Варна, че номинираха достойния български офицер Пламен Манушев за депутат на ГЕРБ от гражданската квота. Всички български граждани могат да се гордеят с неговите качества на патриот и достоен българин. Като президент Цецка Цачева ще бъде гарант за стабилността на страната ни, защото тя доказа, че се отнася отговорно към всяко решение“, заяви Цветанов.
„Опонентите ни се опитват да отклонят страната ни от верния път, да ни разколебаят, но България трябва да продължи да се движи по фарватера на европейското си развитие“, подчерта кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев.

Кметът на Вълчи дол Тошко Янев обясни, че трябва да продължи устойчивото развитие на България, което да гарантира добрия синхрон между правителството, държавните институции и общините. Янев подчерта ролята на европейското финансиране за развитието на българските общини и постигането  на резултати в интерес на всички български граждани.

На срещата във Вълчи дол присъстваха кметът на Варна и областен координатор на ГЕРБ Иван Портних, евродепутатът Емил Радев и  народните представители Павел Христов, Руслан Тошев и Нели Петрова.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. Кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева ще се срещне със служители на предприятие в София 0| 6231 |08.11.2016 . Владимир Тошев, ГЕРБ - Видин: Не можем да позволим езика на омразата да бъде водещ там, където трябва да говорим за политики 0| 6336 |08.11.2016 . Ген. Радев: Цачева се опитва да превърне личната си загуба в национална трагедия 10| 10714 |07.11.2016 . Ген. Радев: В безсилието си опонентите ми търгуват със страха 0| 6310 |07.11.2016

КОМЕНТАРИ

Реклама
Реклама
Реклама

БЛОГОВЕ

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия

Разбрах