Реклама / Ads
0| 3507 |22.10.2016 Президентски избори 2016

Цачева във Вълчи дол: Ще гарантирам синхрона между държавните институции и местната власт

.
ГЕРБ провежда кампанията си в диалог с хората, защото ние вярваме, че всички български граждани са неделима част от нацията ни. Трябва да вървим ръка за ръка за да има синхрон между държавните институции и местната власт. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева пред жителите на Вълчи дол. Тя обясни, че обновените улици, новите площади, пречиствателни станции и училища са за всички български граждани.
 
„Имаме нужда от стабилност и сигурност на държавните институции, за да изучим децата си, за да се грижим за родителите си, да живеем спокойно. Като президент аз ще работя за образована, просперираща нация в сигурна и стабилна държава“, каза Цачева.
Кандидатът на ГЕРБ за президент бе категорична, че страната ни се нуждае от  активна и балансирана външна политика, която да отстоява преди всичко националните интереси. „Гласът на България винаги трябва да се чува високо сред европейските ни партньори и съюзниците ни в НАТО, защото няма държава, която да може да се справя сама в тази трудна обстановка. Благодарение на стабилното правителство на Бойко Борисов, страната ни получи 160 млн. евро за охрана на границите. Като външна граница на ЕС България трябва да гарантира сигурността на всички граждани на Европа“, подчерта Цецка Цачева.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов обясни, че ГЕРБ седи зад най-достойната президентска двойка в лицето на Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев. „Ние доказахме, че можем да носим отговорност. Победата на президентските избори ни е необходима, за да може България да продължи да се движи по европейския път на развитие. Благодаря на хората от област Варна, че номинираха достойния български офицер Пламен Манушев за депутат на ГЕРБ от гражданската квота. Всички български граждани могат да се гордеят с неговите качества на патриот и достоен българин. Като президент Цецка Цачева ще бъде гарант за стабилността на страната ни, защото тя доказа, че се отнася отговорно към всяко решение“, заяви Цветанов.
„Опонентите ни се опитват да отклонят страната ни от верния път, да ни разколебаят, но България трябва да продължи да се движи по фарватера на европейското си развитие“, подчерта кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев.

Кметът на Вълчи дол Тошко Янев обясни, че трябва да продължи устойчивото развитие на България, което да гарантира добрия синхрон между правителството, държавните институции и общините. Янев подчерта ролята на европейското финансиране за развитието на българските общини и постигането  на резултати в интерес на всички български граждани.

На срещата във Вълчи дол присъстваха кметът на Варна и областен координатор на ГЕРБ Иван Портних, евродепутатът Емил Радев и  народните представители Павел Христов, Руслан Тошев и Нели Петрова.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3453 |22.10.2016 Позиция на кандидата на ПП ГЕРБ за президент Цецка Цачева . 0| 3424 |22.10.2016 Цветанов в Аксаково: Изборът на Цачева и Манушев ще гарантира стабилността на България . 0| 3233 |22.10.2016 Цачева: Ще работя за модерна и просперираща България с високообразована нация

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads