Реклама / Ads
0| 3463 |03.11.2016 Президентски избори 2016

Цецка Цачева в Радомир: БСП лъжеха, че ще взимаме жилищата на хората, но ГЕРБ доказа, че работи в интерес на българските граждани

.
Благодарение на работата на двете правителства на Бойко Борисов в цялата страна виждаме, че има обновена инфраструктура, нови площади и санирани сгради – това е най-социалната политика. Признават ни го и хора, които досега не са ни подкрепяли. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева по време на официално откриване на общински пазар в Радомир.
 
„Въпреки че БСП от парламентарната трибуна лъжеха, че ще вземем жилищата на хората и ще искаме да връщат парите за безвъзмездното саниране с лихвите, българските граждани се убедиха, че ГЕРБ изпълнява поетите ангажименти и резултатите са реални. Постигнатото е в интерес на всички, не само на симпатизантите на партията“, заяви Цачева.

 

Кандидатът на ГЕРБ за президент призова хората да не забравят периода 2013 -2014 година. „Никой от нас не е забравил 2013 г., когато без да са спечелили изборите, БСП като мандатоносител направи поредното си коалиционно правителство с техните традиционни партньори. Знаем до какво доведе държавата това управление – трябваше да бъдат платени 3, 7 милиарда за фалита на КТБ, 1, 2 млрд. лв. за „Мариците“, 1, 3 млрд. лева за АЕЦ „Белене“. Това са живи пари, които ако бяха влезли в икономиката на България, днес щяхме да се радваме  на повече такива придобивки като този нов търговски център“, обясни Цецка Цачева.

 

По думите й, това искат всички хора в България – да живеят мирно и спокойно, държавните институции да охраняват надеждно границата и да осигурят сигурността на всички български и европейски граждани. „Когато има стабилност, политическите сили не чертаят разделителни линии и няма политически кризи, институциите работят открито и достъпно за българските граждани и се случват добрите неща за България“, категорична бе Цачева.

 

Цецка Цачева подчерта, че изборите в неделя са много важни, защото това е избор на ценности. „Трябва да удържим евроатлантическото развитие на България, дължим го на поколенията българи преди нас, които се бориха за това.  Длъжни сме да го завещаем на децата и внуците си. Нека да сме активни, бъдете посланици на стабилността. Излезте и гласувайте на 6-ти ноември. Бъдете сигурни, че ако ни гласувате доверие с номер 17 в бюлетината, ще изберете хора, които никога няма да делят българската нация по религия, пол, образование, възраст или етнос. Ние ще работим в интерес на всички български граждани, включително за сънародниците ни, които живеят извън страната“, заяви кандидатът на ГЕРБ за президент.

 

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов заяви, че общините в България се нуждаят от стабилно държавно управление и стабилна политическа система. По думите му, това е необходимо, за да продължи процедурата по изпълнение на саниране на 14 многофамилни жилищни сгради в Радомир. „В неделя гласувайте разумно, защото трябва да продължим развитието на България с правителството на Бойко Борисов. Кметът Пламен Алексиев помни, че по времето на правителството на Орешарски му се затваряше вратата за изпълнение на проекти и му се казваше, че европейските фондове са спрени“, каза Цветанов.

 

Зам.-председателят на ГЕРБ подчерта, че в края на 2014 година правителството на Бойко Борисов е успяло да върне доверието на Брюксел. „Трябва да изберем тези, зад които седи партията, която доказа, че може да управлява в интерес на обществото. Цецка Цачева като първата жена председател на парламента показа ясно, че не разделя обществото, а гради мостове. Цачева е сред най-достойните парламентаристи, които е имало в България. Пламен Манушев е достоен български офицер. Всички българи ще се гордеят с тях, защото те ще работят за единението на нацията“, категоричен бе Цветан Цветанов.

 

Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев изказа признателността си към българските герои от 26-ти Пернишки полк, загинали във войните за национално обединение. „България трябва да остане стабилна държава и да продължи по пътя на европейското си развитие. Ние с първата жена президент на България Цецка Цачева ще гарантираме силна, стабилна, мирна и просперираща държава“, заяви вицеадмирал Манушев.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3516 |03.11.2016 ГЕРБ - Горна Оряховица: Цецка Цачева и Пламен Манушев ще гарантират, че България ще продължи да се движи напред . 0| 3541 |03.11.2016 Цачева: Убедена съм, че времената, в които нямаше възможност за инакомислие, няма да се върнат . 0| 3248 |03.11.2016 Цачева пред КНСБ: Като президент аз ще бъда коректив на всяка политика, която не е в интерес на гражданите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads