Реклама / Ads
0| 3395 |10.10.2016 Президентски избори 2016

Цветан Цветанов в Ихтиман: Кандидатите на ГЕРБ се връщат при хората и след изборите

.
Силата на ГЕРБ е, че кандидатите ни винаги се връщат и след изборите при хората, за да работят за решаването на техните проблеми. Доказателство за това е, че след парламентарните избори правителството на Бойко Борисов работи за развитието на община Ихтиман, кметът Калоян Илиев е с вас всеки ден и работи за разрешаването на вашите проблеми.
 

ГЕРБ и депутатите са винаги до вас, а след президентските избори Цецка Цачева и Пламен Манушев също ще са тук, при вас. Това заяви пред жители на Ихтиман председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.

„Езикът на ГЕРБ е езикът на толерантността, на уважението на различното мнение и на търсенето на решения. Благодарим ви за подкрепата през 2015 г. на местните избори. Вярвам, че вече сте се убедили, че освен да говорим, ние работим. Това се доказва от резултатите, които се реализират в Ихтиман. Политическите опоненти на ГЕРБ се противопоставят чрез популизъм и агресия на свършеното от ГЕРБ, защото нямат аргументи. Нашите аргументи са изпълнените ангажименти в интерес на всички български граждани“, подчерта Цветанов.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ увери присъстващите, че първата жена председател на парламента ще бъде и първата жена достоен президент на България. „Сутринта Румен Радев избяга от дебата, който трябваше да се състои в Нова телевизия, но Цецка Цачева не го нападна или обиди. Тя отговаряше разумно на въпросите и говореше за нещата, които вършим и за това, което ще отстоява като президент. Това е доказателство, че Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев няма да разделят, а ще обединяват българската нация“, категоричен бе Цветан Цветанов.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3468 |10.10.2016 Цветанов в Драгоман: Политическите ни опоненти нямат аргументи. Цачева ще бъде достоен президент . 0| 3587 |10.10.2016 Цветанов в Сливница: Цецка Цачева ще бъде първата жена президент на България . 0| 3580 |10.10.2016 Цветан Цветанов: Спечелването на президентските избори ще гарантира стабилността в страната

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads