Реклама / Ads

2| 2773 |12.11.2021 ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2021

Елена Гунчева: Време е за България! Време е българите сами да управляваме съдбата си

.
Елена Гунчева
Елена Гунчева кандидат за вицепрезидент на Възраждане се обърна към сънародниците ни в профила си в социалната мрежа фейсбук. Ето какво каза тя:

За трети пореден път в неделя ще избираме. Този път Вашият глас ще бъде решаващ за това, какво ще се случи след изборите, дали ще изберете затварянето по къщите, дискриминацията спрямо неваксинираните, тестването и ваксинирането с експериментални ваксини на децата, или ще изберете нормалния живот.

 

Този път трябва да изберем политика. Не по усмивките, а по делата и програмите трябва да решим кой ще защитава българските интереси, интересите на народа и кой иска най-изгодно да ни продаде на чужди интереси. В неделя ще избираме дали децата ни да учат присъствено без маски на лицата и без тестове, или ежеседмични и ежедневни тестове и скоро насилствено ваксиниране с ваксини, на които дори клиничните им изпитания не са приключили. В неделя ще избираме между това, дали достъп до институции, работа, магазини и ресторанти, спортни обекти да имат само тези, които са се съгласили да се ваксинират, или всички граждани ще бъдат равнопоставени, както е залегнало в Конституцията.

 

Знам, че много от Вас са объркани и обезверени от тридесет и две години лъжи и подмяна. Но когато отказвате да гласувате, Вие се примирявате с това, чужди елементи да определят бъдещето Ви, бъдещето на децата Ви и на България. Докато се борим и отстояваме правата си и интересите на България, винаги има надежда. Не се поддавайте на отчаянието и апатията. Точно от нас зависи да променим България и живота си. Повярвайте в себе си, повярвайте в България. Ние не сме малка и слаба държава, опитват се да ни втълпят, че сме такава. Ние сме древна държава с мъдър народ и тази катастрофа в момента е само част от историята ни. А каква ще бъде бъдещата история – каквото си я направим. Ние сме българите, това е нашата държава. Ние решаваме. Не чужди посолства и държави, а ние!

 

Избирайте мъдро. Изберете хора, които са професионалисти и които пред славата и парите ще предпочетат да работят за България, дори да са неудобни на световните лидери. Властта трябва да е в ръцете на морални и родолюбиви българи, които да изведат народа ни от катастрофата, в която се намираме. Първото и най-необходимо условие са родолюбието и нравствеността. Нагледахме се на политици, които не знаят и не могат. Нагледахме се на политици, които нямат морал и лъжат в очите народа, който ги е избрал. Нагледахме се на промени, които се оказаха подмени. Нагледахме се на измамници и национални предатели.

 

Време е за България! Време е българите сами да управляваме съдбата си.

 

Ние от Възраждане не Ви предлагаме синергии и евро-атлантически ценности, не ви казваме, че експерименталните ваксини ще ви направят свободни, не ви казваме, че децата ви трябва да участват в медицински експерименти, не ви казваме, че най-важното е потупването по рамото от Брюксел и Вашингтон.

 

Нашето послание е друго:

 

България на първо място! Интересите на българския народ като първа грижа на управляващите. Отстояване на българската независимост, ценности, морал и история. Политика, насочена към българските национални интереси без изключение. Грижа за хората, подкрепа за малкия и среден бизнес, възстановяване на икономиката и селското стопанство, възстановяване на боеспособната на българска армия, подчинена само на българските национални интереси. Децата да са основна ценност и подкрепата за тях да е приоритет на държавата. Достоен живот за всеки български гражданин. В администрацията да работят само морални и отговорни професионалисти с достойно заплащане.

 

Ние Ви предлагаме политика в интерес на българския народ. И вярваме, че всички ние, заедно с Вас, ще направим България родина, с която да се гордеем и в която всеки българин да живее достоен живот! Заедно с Вас сме! Ние сме част от Вас и винаги ще останем такива. Избирайте мъдро!

 

Възраждане е с номер 5 в бюлетината!

Време е за Възраждане!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 0| 2639 |12.11.2021 Елена Йончева: Този път имаме още една причина да гласуваме – президентът Румен Радев . 0| 2946 |10.11.2021 Елена Гунчева от Възраждане: Жилищната политика на общините е инструмент за справяне с демографската катастрофа . 0| 2698 |10.11.2021 Росен Миленов: Време е за чисти сметки . 1| 2829 |09.11.2021 Елена Гунчева от Възраждане предлага политика насочена към гражданите
Реклама / Ads
БЛОГОВЕ