Реклама / Ads
0| 3047 |12.11.2021 ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2021

Независими експерти и кандидати за народни представители на Възраждане с визия за развитието на България

.
Вчера в БТА се проведе пресконференция на Възраждане с участието на независими експерти. На нея беше представена визията на политическата партия за България. Основните сектори, за които бяха предложени средносрочни и дългосрочни решения са: здравеопазване, образование, икономика, енергетика и бизнес.
 

На пресконференцията присъстваха независимите експерти Виктор Папазов – икономист и основател на българската фондова борса и доц. Атанас Мангъров – лекар, инфекционист. Присъстваха още д-р Костадинов – кандидат за президент и кандидатите за народни представители – адв. Петър Петров, Иво Русчев и Деян Николов.


.


Деян Николов представи анализ изготвен от икономическия екип на Възраждане, след което даде думата на присъстващите експерти.


„Второто нещо, което трябва да осигурим е хранителната обезпеченост на България. Само 20 % от консумираната от нас храна е местно производство. Ние, които бяхме водеща страна в селското стопанство. През 89 г., тогава Берлинската стена още не беше паднала, известното списание „Економист“ беше публикувало анализ на селското стопанство в Европа. Изводът за страната ни тогава беше, че ако България влезе на европейските пазари тя ще е най-развитата държава в областта на селското стопанство. Смятам че неслучайно тогава някой се поведе по лоши съвети и ликвидира българското селско стопанство. Неслучайно това стана с така наречените ликвидационни съвети“, каза Виктор Папазов –вчера на пресконференция на Възраждане.


Пресконференцията завърши с изказване на д-р Костадинов, който определи като основана цел на Възраждане, възстановяването на независимостта на страната ни.
„Българската политика има нужда не само от Възраждане, но и от независим президент, а не от зависим резидент. Има нужда от независим министър председател, а не от зависими фигуранти назначавани от американското посолство. Това е борбата на Възраждане и нашата кауза – възстановяването на независимостта на България и решенията, кое е добре за нас българите да бъдат взимани тук в България“, каза д-р Костадинов.


Цялата пресконференция можете да гледате тук: https://www.facebook.com/kostadin.eu/videos/2929229213995683


Възраждане е с номер 5 в бюлетината!


Време ни е за Възраждане!


Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 2855 |11.11.2021 Екип от експерти на Възраждане анализира държавния бюджет и според него пари в държавата има, но не се изразходват правилно . 0| 2996 |11.11.2021 Моделът на гражданско участие на Росен Миленов се харесва на шуменци . 0| 3127 |11.11.2021 Росен Миленов: Всички институции в Шумен са на ДПС . 1| 3382 |11.11.2021 Ивет Горанова подкрепи Румен Радев и Илияна Йотова и им пожела успех

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads