Реклама / Ads
0| 2879 |05.11.2021 ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2021

Радев в Ямбол: Заедно успяхме, защото бяхме обединени не около чекмеджета, а около ценности

.
„Преди пет години бяхме в Ямбол, за да поискаме вашата подкрепа и да проправим заедно път към една нова България. И заедно успяхме, защото бяхме обединени не около чекмеджета - някои изпразваха вашите, за да напълнят своите. И сега претендират да ви обединяват. Ние с вас бяхме обединени около ценности – свобода, справедливост и солидарност. Тези ценности ни събират и днес на този слънчев площад". Това заяви президентът Румен Радев на площада в Ямбол.
 

„Успяхме да започнем промяната и България се променя", подчерта той. Според него тази промяна няма да бъде лесна и бърза, защото статуквото е още силно и олигархията е овладяла различни нива на държавата и продължава да задушава обществото ни. „Натрупаха огромни средства от кражби и днес виждате как тези кражби продължават да се разкриват. Огромни, нагли, арогантни кражби от джоба на всеки един от нас. Силно се надяваме и ще продължаваме да настояваме да се стигне до справедливост и възмездие. Ще продължим заедно, с вашата подкрепа", категоричен е Радев.

 

Илияна Йотова е убедена, че промяната в България, заявена на площадите на протеста, ще продължи. „Ние имаме нов проект за България, с волята и енергията на всички българи ще го постигнем, ще си върнем държавата от ръцете на олигархията и беззаконието", изтъкна тя. По думите й никой няма право да се самопровъзгласява за обединител, народът и историята посочват обединителите. „Ние сме за обединение на мнозинството българи срещу мафията, затова с президента Радев подкрепихме протестите миналата година", посочи Йотова. Тя определи демографската катастрофа и пандемията от неравенства като най-тежката диагноза на десетилетието на Борисов, което лиши българите от самочувствие. „Това управление никога няма да се върне и Борисов никога повече няма да е премиер – това е нашата най-голяма победа", подчерта Илияна Йотова.

 

Вицепрезидентът благодари на хората за подкрепата. „Бяхме заедно – ние с вас и вие с нас, през тези пет години, когато ни беше най-трудно. С вашата подкрепа, с подкрепата на много политически формации сме още по-силни и продължаваме напред", заяви тя.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3442 |05.11.2021 Бургас посрещна Радев и Йотова: Ние сме с вас, както вие бяхте с нас тези пет години . 1| 2825 |05.11.2021 Радев пред ректори и преподаватели във Варна: Силата на науката днес е в обединението . 1| 2949 |05.11.2021 Мощна подкрепа за Радев и Йотова във Варна . 1| 3152 |04.11.2021 Радев и Йотова посетиха завод за отпадъци във Варна

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads