Реклама / Ads
1| 2930 |30.10.2021 ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2021

Радев и Йотова в Павликени: Продължаваме заедно борбата за нова, просперираща България

.
За нова, просперираща България, в която всеки е намерил своето място и е удовлетворен от труда си, възрастните хора живеят достойно и децата разгръщат потенциала си в родината, се обявиха от Павликени Румен Радев и Илияна Йотова. „Предстои ни избор не само за парламент и президент, а ценностен избор за нашето бъдеще. Непоколебимо следваме националната цел за укрепване на държавността. Без да създадем този устойчив фундамент, никое следващо управление и никоя политика не могат да успеят и отново ще попаднат във финансовия плен на олигархията. Борим се за управление - синтез на почтеност и компе
 

Той изтъкна, че пътят няма да е лесен след дългите години на срастване на партия с държава, на пълно проникване на олигархията във всички институции, на развихрила се корупция, на упражняване на власт с лъжи и натиск, на превзети медии.

 

„С г-жа Йотова бяхме заедно с вас през тези пет години. Дори когато ни беше най-трудно, президентската институция остана единствената непревзета институция в държавата. Дори под най-силните атаки останахме твърди и непоколебими, защото ни водеше дългът към вас", подчерта Румен Радев. „Вашата подадена ръка ни вдъхва увереност и ни прави още по-силни. Пет години бяхме заедно в тази битка и ще продължим да бъдем с вас", заяви от своя страна Илияна Йотова.

 

Вицепрезидентът е убедена, че България се нуждае от решителен, смел и отговорен човек за президент. От човек, който брани националния интерес пред европейските партньори. От човек, който има конкретни позиции по въпросите, които засягат всеки българин, и ги отстоява. „Президент, който вижда недъзите на десетилетието на Борисов и се бори с тях. Такъв президент е Румен Радев", изтъкна Илияна Йотова.

 

В навечерието на Деня на народните будители президентът и вицепрезидентът разговаряха в Павликени с читалищни дейци. „Българското читалище и днес, въпреки трудностите, продължава да свети като пламъчето в кандилото пред българската икона. Наша задача е да съхраним тази уникална българска институция и хората, които работят в нея да имат заслужено самочувствие", посочи Илияна Йотова.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 2918 |29.10.2021 Радев и Йотова в Полски Тръмбеш: Ние сме обединени за свобода, справедливост и солидарност . 0| 3581 |29.10.2021 Семейство фермери от Великотърновско към вицепрезидента Йотова: Убива ни административният рекет. Помагайте! . 0| 2851 |29.10.2021 Международен форум за кирилската азбука ще организира вицепрезидентът Йотова . 0| 2888 |29.10.2021 Радев - среща със студенти от Медицинския университет в Пловдив

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads