Реклама / Ads
0| 3174 |10.11.2021 ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2021

Румен Радев в Монтана: Заедно трябва да започнем промените към една нова България

.
„Заедно с вас трябва да започнем промените към една нова България. България на свободните хора, на достойнството и на напредъка”. Това заяви президентът Румен Радев пред препълнения площад в Монтана.
 

Той подчерта, че колкото и да са трудни, позитивните промени са в ход. „Днес децата отново тръгват на училище. С вас ще направим така, че децата, нашето бъдеще, да не стоят заключени в къщи в продължение на цяла година, а да бъдат в средата, в която трябва да бъдат и ние да им осигурим тази безопасна среда", допълни той. Радев благодари за подкрепата през тези години. „От тук нататък всичко зависи от нашата мобилизация, вяра и единна воля, нашето чувство за дълг пред родината. Пред нас, заради бъдещето на нашите деца има само един път и този път е победа!", категоричен е президентът.

 

„С президента Радев сме горди, че зад нас са различни политически партии, зад нас са хората, които ни подкрепиха през 2016 г., и хора, които тогава не са гласували за нас, но днес ни се доверяват. Тази подкрепа е голяма отговорност и ние ще продължим да работим така, както през изминалите 5 години и няма да ви предадем. Заради България и нашите деца!" С тези думи Илияна Йотова се обърна към събралото се множество от хора в Монтана. Именно хората тя определи като най-голямото богатство на „този благословен край".

 

„На всички, разочаровани от политици и политики, казваме, че има такава държава България и ние ще я направим страна с проспериращо бъдеще. Не искаме повече корупция и беззаконие! Не искаме политика „аз на теб, ти на мен"! Заедно ще постигнем промяната и България ще бъде на всички, а не на шепа хора, които станаха баснословно богати", убедена е Илияна Йотова.

 

Тя заяви, че техните опоненти са губещите, защото са загубили най-важното – доверието на българите. „Затова днес се опитват всячески да ви откажат да гласувате, ще всяват страхове, защото със страхове най-лесно се управляват хората. Няма да успеят", категорична е Йотова.

 

„Обединителите ги посочват хората, никой не може сам да се провъзгласява за такъв. На 14 ноември вие ще кажете кой е обединителят и на кого доверявате себе си и децата си, кой да води България напред", посочи Илияна Йотова.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3640 |10.11.2021 Елена Гунчева от Възраждане: Жилищната политика на общините е инструмент за справяне с демографската катастрофа . 0| 3147 |10.11.2021 Радев във Видин: Служебното правителство показа, че страната може да се управлява без рекет, без насаждане на страх и манипулации, без кражби . 0| 3213 |10.11.2021 Радев: Много са бедните и ощетените от прехода, но това ще се промени, когато установим закона и спрем корупцията . 0| 3121 |09.11.2021 Румен Радев и Илияна Йотова на среща с Националния борд по туризъм: Необходима е коренна промяна в мисленето и отношението към туризма в България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads