Реклама / Ads
2| 3645 |08.11.2021 ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2021

Румен Радев: Не се предавам, когато каузата е за българския народ

.
„За пет години с Илияна Йотова успяхме да утвърдим президентската институция като стълб на държавност и стабилност. Не се поддадохме. Защото тук са моите учители. Те са ме учили, както и моите родители, както и всички вас – трудовите честни хора на Хасково, да не се предавам, когато каузата е за българския народ”. Това заяви президентът Румен Радев пред съгражданите си в Хасково.
 

„Не ви предадохме и бяхме заедно с вас, когато спирахме лобистко законодателство, когато призовавахме към събуждане, за отхвърляне на властта, чрез заплахи, лъжи и манипулации, когато обединявахме около значими каузи, когато показвахме, че може да има друг честен прогресивен път за България. И днес България се променя", допълни Радев. Той подчерта, че е изключително важно на изборите хората да гласуват, защото залогът е голям. „Залогът е бъдещето на България", категоричен е президентът. Ние сме показали, че работим за обединение около ценностите, завещани ни още от нашите предци – свобода, справедливост и солидарност, около честен труд, лоялна конкуренция, защита на собствеността и на правата на хората, около възможност за развитие на всеки талант да остава тук, в държавата", каза още той.

 

„Няма нормална демократична уважаваща себе си държава, която да търпи това позорно явление купуване на избори. Категорично трябва да дадем отпор, като общество. Нямаме бъдеще с купуване на избори. И ние ще се борим до край с това грозно уродливо явление", коментира Румен Радев.       

 

„Къде отиде богатството на България – този отговор дължат нашите опоненти! Докато българите на площадите на протеста си искахме държавата, някой е реализирал своите схеми, 60 млн. лв. от нашите пари са отишли в неизвестни джобове." С тези думи вицепрезидентът Илияна Йотова приветства симпатизанти в Хасково. „България ще бъде нова – това ви обещаваме днес! Българите се събудихме и сме готови да си върнем държавата от лапите на мафията. България ще бъде на непримиримите, смелите, грамотните, отговорните, а не на калинките и безкнижниците", изтъкна Йотова.

 

Тя благодари за подкрепата и доверието през изминалите пет години. „Смело продължаваме напред с президента Радев, защото вие сте до нас, подкрепата ви ни дава сили. Няма да ви предадем", обеща Илияна Йотова.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 2963 |08.11.2021 Горан Благоев: И правителство на ГЕРБ и Румен Радев не направиха нищо по отношение на външната ни политика . 0| 2986 |08.11.2021 Румен Радев в Харманли: Пътят към промяната няма да бъде лесен, няма да бъде и кратък . 0| 3173 |05.11.2021 Президентът Румен Радев подкрепи изцяло проекта на Константин Бачийски за възстановяване на летището в Равнец . 0| 3037 |04.11.2021 „Чудната градина” посрещна Радев: Вие сте първият президент, който защити най-онеправданите!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads