Реклама / Ads
0| 3100 |10.11.2021 ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2021

Румен Радев във Враца: Ние няма да ви предадем. Пътят от тук нататък е само един – Победа! С Вас сме!

.
Въпреки тежкото наследство, въпреки превзетите институции, въпреки кражбите, въпреки трудностите служебното правителство постави хората в центъра на политиката, заяви Румен Радев във Враца.
 

Заедно можем да преминем през всяка ситуация. От днес и най-малките тръгват в клас. Ние ще направим така, че и в най-тежките моменти да не лишаваме децата от образование. Децата трябва да са на училище, а не да бъдат заключени вкъщи цяла година. Не можем повече да се лишаваме от бъдеще, продължи той.

 

            Радев подчерта, че за постигането на промените в България първо трябва на 14 ноември да гласуваме масово, умно и отговорно. „Имаме нужда от демократично мнозинство, което да има воля да извърши промените. Не е възможно повече такъв грабеж от магистрали, от пътища, от всичко, от което може да се краде, дори от образованието, дори от здравеопазването. Не можем да продължаваме така и ние ще настояваме за възмездите, за да върви България напред."

 

            „Ние няма да ви предадем. Пътят от тук нататък е само един – Победа! С Вас сме!", завърши Румен Радев.

 

„Зоват ни за обединение! С кого да се обединяваме – с тези, които ни изнесоха парите в чували? Или с тези, които закотвиха България на последните места на класациите за стандарт на живот? С тези, които се чувстват безнаказани за престъпните си схеми?! Няма как да има такова обединение", категорична е Илияна Йотова, която е заедно с мнозинството българи, които въстанаха срещу беззаконието и корупцията и си поискаха обратно държавата. „България се събуди и е вече друга, държава със закони, равни за всички", посочи Йотова и изрази надежда, че след 14 ноември ще има просветено мнозинство в парламента от умни хора, родолюбци, които ще мислят за народа си, а не за собствените си джобове.

 

Илияна Йотова е убедена, че България има нужда от силен, смел и отговорен президент като Румен Радев, който не допуска компромис за сметка на интереса на българския народ. „България не може да има за президент човек, който се скри от собствените си студенти и не ги подкрепи, докато те си отвоюваха бъдещето", подчерта тя.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3174 |10.11.2021 Румен Радев в Монтана: Заедно трябва да започнем промените към една нова България . 0| 3639 |10.11.2021 Елена Гунчева от Възраждане: Жилищната политика на общините е инструмент за справяне с демографската катастрофа . 0| 3147 |10.11.2021 Радев във Видин: Служебното правителство показа, че страната може да се управлява без рекет, без насаждане на страх и манипулации, без кражби . 0| 3213 |10.11.2021 Радев: Много са бедните и ощетените от прехода, но това ще се промени, когато установим закона и спрем корупцията

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads