Реклама / Ads

0| 2423 |08.11.2021 ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2021

Румен Радев в Харманли: Пътят към промяната няма да бъде лесен, няма да бъде и кратък

.
”Преди пет години дойдох при вас не като земляк, а като човек, който поиска вашата подкрепа, за да тръгнем по нов път, да тръгнем към една нова България. България на свободните хора, на достойнството и на напредъка. Получих я, но тогава вие поискахте нещо много ясно – Не ни предавай! Отстоявай нашите интереси! Отстоявай нашите ценности!” Това заяви президентът Румен Радев пред граждани в Харманли.

Той подчерта, че са изминали пет изключително трудни години на невероятни изпитания. "Но дори в най-тежките времена на пълна обсада на президентската институция, ние останахме единствената непревзета институция. На ежедневни атаки, на всякакви лъжи и манипулации, ние устояхме. Хората от нашия край не се предаваме лесно. Особено, когато вярваме в нещо и аз ви благодаря за тази подкрепа", каза още Радев и допълни: "Всеки ден я усещахме. За това и ние успяхме. Успяхме да направим така, че заедно с вас България днес да се промени, да обсъжда нови идеи, да се изрича истината на глас и без страх".


Той подчерта, че пътят към промяната няма да бъде лесен, няма да бъде и кратък. "На 14 ноември ние ще трябва да избираме бъдеще и сигурност за нашите деца и за България. Трябва да изберем парламент, в който да има демократично мнозинство с воля за промяна. Най –сетне да започнат истинските реформи. Най- сетне да има ефективен парламентарен контрол, да не се прибират в сакове 60 млн. лева и то само от един лот", коментира президентът.


„Нашите опоненти усещат агонията и искат да ви откажат от гласуване. Не се поддавайте, гласувайте! Скоро те ще излязат от анестезията и ще боли, когато се разкрият всичките им схеми. Опонентите ни се срамуват и бягат от партията, която ги издигна, защото трудно могат да обяснят рушащите се магистрали и всички корупционни сделки“, заяви Илияна Йотова.
Тя посочи, че с Румен Радев не правят кампания, а продължават своята работа. „Непрекъснато сме сред хората, говорим с техния глас, силни и независими сме, устояваме на ударите. Заедно с вас сме и в успехите, и в трудностите“, обърна се Йотова към събралото се множество от хора.


Тя е убедена, че България няма нужда от лакирани водачи, измислени от скъпоструващи пиари. „Имаме нужда от силен и смел президент, доказал себе си. Президент, който загърби „йес политиката“ и отстоява националните интереси. Президент, който знае що е вътрешна сигурност и работи за нея – за добро образование, достъпно здравеопазване, просперираща икономика. Такъв президент е ген. Румен Радев“, заяви Илияна Йотова.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 1| 2464 |08.11.2021 Радев в Димитровград: На 14 ноември българите ще покажат, че времето на шайката е приключило . 0| 2375 |08.11.2021 Авторитетни личности подкрепят Радев и Йотова . 1| 2312 |08.11.2021 Радев в Харманли: Беше ни много трудно през тези години, но идва промяната . 0| 2892 |05.11.2021 Радев в Сливен: Трябва да има справедливост и възмездие. Борим се за ефективна съдебна власт

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads

БЛОГОВЕ