Реклама / Ads
2| 2944 |26.10.2021 ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2021

Илияна Йотова в Хасково: Заедно продължаваме да се борим с беззаконието и корупцията

.
Илияна Йотова
С Румен Радев не отстъпихме от обещанията си и не влязохме в сделка с властниците, заяви Йотова на откриването на офис на Инициативния комитет за издигане на кандидатпрезидентската двойка.
 

„Заедно ще продължим да се борим с беззаконието и корупцията. Не искаме повече България на центъра и България на периферията, с най-много работещи бедни, втора по бедност в Европа. Обезлюдена България на неравенствата, на калинките, на приватизираната държава – такова е наследството на десетилетието на Борисов.“ Това заяви Илияна Йотова в Хасково, където откри офис на Инициативния комитет Радев-Йотова и разговаря с жители на града.

 

„С президента Радев не отстъпихме от обещанията, които дадохме през 2016 г. Не влязохме в сделка с властниците. Не предпочетохме комфорта на кабинетите си, а бяхме и продължаваме да сме заедно с вас, да бъдем гласът на хората. Нямаме нужда от предизборни лозунги, за нас е важно да се решават проблемите, които са във всеки български дом“, посочи Йотова и благодари за подкрепата. „С г-н Радев постъпихме честно и обявихме своята кандидатура още в началото на февруари, за да търсим отново вашето доверие честно и прозрачно“, изтъкна Илияна Йотова и определи президента като силен и смел човек, който умее да носи взима решения и да носи отговорност.

 

Според Йотова в момента всяка система е прогнила от управлението на ГЕРБ. Тя даде пример с хроничните проблеми на здравеопазването и припомни неотдавнашното намерение за затваряне на общински болници.


„Затворени училища с буренясали дворове – това е най-тъжният е символ-диагноза на управлението на Борисов“, посочи Илияна Йотова и припомни усилията й с Румен Радев да спасят защитените училища.

 

Йотова коментира и непопулярните решения, които изискват кризисните моменти, свързани с пандемията. „Първата ни грижа е здравето на хората. Трябва да намалим напрежението върху болниците. Нашите лекари не се нуждаят от аплодисменти, а да се погрижим за тях, защото изнемогват. Едновременно с това не трябва да допускаме затваряне на държавата, фалити на бизнес и хиляди хора без работа. Балансите са трудни, но ще успеем да ги постигнем заедно“, убедена е Илияна Йотова.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 3558 |26.10.2021 Росен Миленов: България се нуждае от сериозно разтърсване, за да има бъдеще! . 0| 3059 |26.10.2021 Горан Благоев: Да се посветим на истината . 6| 3890 |25.10.2021 Горан Благоев: Концлагерите на комунизма трябва да се превърнат в места на общобългарско поклонение . 2| 4580 |21.10.2021 Излизането от кризата зависи от политиците

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads