Реклама / Ads
0| 2690 |09.11.2021 ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2021

Росен Миленов: Българи, да сложим край на политико-олигархичния модел!

.
Росен Миленов
Росен Миленов е кандидат за президент, издигнат от Инициативен комитет. Ето какви са аргументите му да се впусне в надпреварата за държавен глава:
 

➡ Защо участваме на президентски избори 2021 с модела „Президент – институция на народа!“, тоест всички българи в президентството❓ 

Ми Забележка: Всички българи в президентството ⚠️ означава още в първия ми час от встъпването в длъжност с устройствен указ, съгласно чл. 102, ал. 3, т. 5 от Конституцията, да въведа: 
 
- електронна платформа за предложения, гласуване и упражняване правомощията на президента от всеки българин, а именно: референдум, изискване на информация по всеки проблем на гражданите и даване на указание на всеки държавен орган, сезиране на Конституционни съд за противоконституционност на закони и др. актове на парламента);  
 
- отваряне на приемни на президента с инсталирани в тях интернет терминали във всички 265 общини за хората, които няма достъп до интернет и особено възрастните, които се затрудняват да работят с електронни устройства, за да може всеки проблем в ежедневието на редовия българин да кънти от най-високото място в държавата и да се решава за минути оттам. 
 
 ➡ Защото искаме да осъществим три цели, жизнено необходими за бъдещето на България❗  
 
1️⃣  Да сложим край на политико - олигархичния модел, който всяка секунда унищожава и държавността, и нацията.  Модел изграден по оста – мръсни пари – политици, марионетки на тези пари – клиентела от бизнесмени и чиновници, ползващи привилегировано благата на държавата с по-съвместна корупция и пладнешки обир – и жестоко висока цена, платена от редовия български гражданин с мизерни доходи, монополно ограбващи цени, битак със здравето на хората и безперспективност, поради задушаващия феодализъм, наложен навсякъде.  
 
2️⃣  Да докажем, че всички политици - и нови, и стари са рожби на мръсните пари и съответно работят срещу интереса на българските граждани. Това се отнася за всички парламентарно представени партии, като за лидерите на някои от партиите – ГЕРБ и ДПС - се борят по три затвора, а другите - летят с 200 към същото място. В момента държавата и всички български граждани са заложници на двата престъпни лагера - единият на кръга около Пеевски, а другият - на кръга около Прокопиев и Румен Радев, с целия антураж към тях от олигарси, масонски структури, корумпирани чиновници, грантаджии и разбира се, под наставлението на чужди посолства.  Всички гореизредени лица са яростни пазители на установения политически модел, чрез който грабят без свян българите и предават с ясно самосъзнание националните приоритети и интереси.  
 
3️⃣   Да въведем гражданският модел на управление.  
 
➡ Този модел означава редовите българи: - да контролират обществените поръчки, концесии, програми с евросредства, за да сложат край на грабежа от 10 млрд. лв. годишно. Това ще става срещу заплащане -  от 1000 лв. за 2 часа участие в комисия. Ще се похарчат 600 млн. лв. годишно за 600 хил. граждани, участвали в най-дефицитното в държавата - независимия граждански контрол;  - да държат в ръцете си съдбата на всеки един ръководител в държавата – министър, кмет, ръководството на ДКЕВР, КЗК, Агенция „Митници“, НАП и т.н., за да не ги контролират олигарсите, партийните централи и посолствата;  - да контролират регулаторите, които се натоварени да се борят с монополите и картелите, за да няма ограбване на потребителя с 5 млрд. лв. годишно;  - да пишат законите с допитване (референдуми), за да няма лобизъм.  
 
➡ Ако считаш, че това е твоя модел, участвай❗  
 
✅ Няма сила която да ни спре, за да извоюваме България на ⚠️ всички българи, а не само на престъпниците – политици, криминални бизнесмени, грантаджии, клиентелисти и монополисти.  
 
✅ Няма сила, която да спре 2,3 млн. пенсионери да получат ⚠️ 45% увеличение на пенсиите и същевременно тяхното преизчисляване, за да има справедливост между стари  и новоотпуснати пенсии. И това да стане днес, а не след три години, когато инфлацията е изяла всичко.  
 
✅ Няма сила, която да спре всички завършващи младежи да получат проект с публични средства, чрез който да реализират тяхната предприемаческа идея, а не само на принципа „човек на човека“, с ⚠️ 70 % кухи проекти, с 70 % източени средства, с 70 % от българите,
които дори не знаят какви средства за какви дейности се отпускат; 
 
✅ Няма сила, която да спре българските пациенти да получат здравеопазване ⚠️ без доплащане с високо качество, където да бъдат лекувани, а не да се точат обществени пари през здравната каса и да се доплаща от джоба.  
 
✅ Няма сила, която да спре 6 млн. потребители в България, които искат да паднат ⚠️ 20-30 % от ограбващите монополни и картелни цени на тока, горивата, водата, телефона, храната и т.н.  – това означава минимум сто лева на месец да не се грабят от джоба на всеки българин.  
 
✅ Няма сила, която да спре 6 млн. българи, които искат да видят
 
⚠️15 хил. души задържани (тук влизат Ахмед Доган, Делян Пеевски, Бойко Борисов, Иван Гешев, Кирил Домусчиев, Валентин Златев, Георги Гергов, Георги Първанов, Иван Костов, Арабаджиеви, Румен Гайтански – Вълка, Васил Божков, ТИМ, Николай Вълканов и т.н.) и ⚠️

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3344 |09.11.2021 Търновци поискаха от Росен Миленов независима България! . 0| 3090 |08.11.2021 Росен Миленов: Половин Дупница е изгонена в Италия, половин България - в чужбина! . 1| 3484 |07.11.2021 Росен Миленов пред благоевградчани: Този път цената на икономическата криза трябва да я плати мафията . 1| 2902 |05.11.2021 Росен Миленов с предложения как да се спре грабежа в страната

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads